Στα 1.319 ευρώ/μονάδα η επιδότηση πιστοποίησης ολιστικής προσέγγισης

166
Στα 1.319 ευρώ/μονάδα η επιδότηση serrespost κίνητρα αντικατάστασης τρακτέρ
- Διαφήμιση -

Στα 1.319 ευρώ/μονάδα η επιδότηση πιστοποίησης ολιστικής προσέγγισης

Την κάλυψη του κόστους Ολοκληρωµένης ∆ιαχείρισης µε τα πρότυπα Agro 2-1 και Agro 2-2 προβλέπει ένα νέο Μέτρο του ΠΑΑ, προϋπολογισµού 41 εκατ. ευρώ.

- Διαφήμιση -

Το Μέτρο µε κωδικό 3.1.2 «Στήριξη για νέα συµµετοχή σε εθνικά συστήµατα ποιότητας» θα προκηρυχθεί εντός του έτους, και καλύπτει το 100% των δαπανών που απορρέουν από κάθε νέα συµµετοχή, στα εθνικά συστήµατα ποιότητας γεωργικών προϊόντων και τροφίµων, για µέγιστη διάρκεια πέντε ετών. Σύµφωνα µε τον οδηγό του Μέτρου που δηµοσιεύεται στην 9η Τροποποίηση των Προγραµµάτων Αγροτικής Ανάπτυξης, επιλέξιµοι προς ενίσχυση είναι ενεργοί γεωργοί ή οµάδες ενεργών γεωργών, οι οποίοι συµµετέχουν για πρώτη φορά ή κατά τα πέντε προηγούµενα έτη από την αίτηση στήριξης, στο Σύστηµα Ολοκληρωµένης ∆ιαχείρισης της γεωργικής παραγωγής σύµφωνα µε το πρότυπο AGRO 2-1/2-2, για όλες τις αγροτικές καλλιέργειες.

Επιλέξιµες θα είναι οι πάγιες δαπάνες που απορρέουν από τη συµµετοχή σε συστήµατα ποιότητας, δηλαδή οι δαπάνες που πραγµατοποιούνται για την εισαγωγή του συστήµατος ποιότητας που λαµβάνει στήριξη και η ετήσια εισφορά συµµετοχής στο εν λόγω σύστηµα, συµπεριλαµβανοµένων, όπου χρειάζεται, των δαπανών για τους ελέγχους, που…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.