Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: “Συγχαρητήρια στην Roberta Metsola”

92
Το συγχαρητήριο μήνυμα της Ευρωβουλευτή serrespost
- Διαφήμιση -

Το συγχαρητήριο μήνυμα της Ευρωβουλευτή Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου μετά την εκλογή της Roberta Metsola στην προεδρία του Ευρωκοινοβουλίου.

Το πλήρες κείμενο της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου:

- Διαφήμιση -

Στην πρώτη Ολομέλεια του 2022, εκλέξαμε τη νέα Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τη Roberta Metsola, μία αξιόλογη συνάδελφο και φίλη, που προέρχεται από τη δική μου πολιτική οικογένεια, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

Ευρωβουλευτής από το 2013 και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, από τον Νοέμβριο του 2020, η Roberta έχει σημαντική εμπειρία στα θέματα της ευρωπαϊκής ενοποίησης.

Από το 2004 έως το 2012, υπηρέτησε, ως Ακόλουθος, για θέματα Νομικής και Δικαστικής Συνεργασίας, και ως επικεφαλής της Μονάδας Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων, στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Μάλτας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Έχει υπηρετήσει, επίσης, ως νομική σύμβουλος, στην ομάδα της Ύπατης Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας, Catherine Ashton.

Είναι δικηγόρος, ειδική στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο, σύζυγος και μητέρα τεσσάρων αγοριών.

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή της. Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, η Νέα Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα στηρίξαμε εξαρχής την υποψηφιότητα και το όραμά της για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Roberta, Σιδεροκέφαλη!

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.