Πρόεδρος Κομμωτών: “Πολλά τα παράνομα κομμωτήρια στο νομό μας” – Βίντεο

Πρόεδρος Κομμωτών:
- Διαφήμιση -

Πρόεδρος Κομμωτών: “Πολλά τα παράνομα κομμωτήρια στο νομό μας”

Με αφορμή τη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη για περιορισμό των “παράνομων κομμωτών” που λειτουργούν εις βάρος της οικονομίας και των επαγγελματιών του κλάδου, ο Πρόεδρος του Σωματείου Κουρέων – Κομμωτών Ν.Σερρών Γιάννης Γκουσμπασανιώτης προέβη σε δηλώσεις στην κάμερα του serrespost.gr.

- Διαφήμιση -

Ο Πρόεδρος της Ένωσης τόνισε ότι τα παράνομα κομμωτήρια και οι “κατ’ οίκον κομμωτές” που λειτουργούν παράνομα είναι πάρα πολλοί με αποτέλεσμα να πλήττονται οι νόμιμοι. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε πολλοί είναι αυτοί που νοικιάζουν μικρά διαμερίσματα και δουλεύουν “μαύρα” προκαλώντας αθέμιτο ανταγωνισμό και οικονομική ζημία στους επαγγελματίες του κλάδου. 

Επίσης ο κ.Γκουσμπασανιώτης αναφέρθηκε και στο θέμα των κανόνων υγιεινής που στις “παράνομες” περιπτώσεις δεν εφαρμόζονται, καλώντας τους πολίτες να εμπιστεύονται και να προτιμούν τα νόμιμα κομμωτήρια και τους επαγγελματίες κομμωτές. 

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.