Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Δημόσιας Διαβούλευσης του Δ.Σερρών

93
Διαβούλευση για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα serrespost Δημοτική Επιτροπή Δημόσιας Διαβούλευσης serrespost Συνεδριάζει η Επιτροπή Διαβούλευσης serrespost Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του serrespost Με 55 θέματα προς συζήτησης συνεδριάζει η serrespost Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου τα εγκαίνια των νέων Δομών Υγείας του Δήμου Σερρών. Το Κέντρο Πρόληψης Νοσημάτων, το ΚΕΠ Υγείας και τον serrespost.gr Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής serrespost.gr Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής serrespost.gr Οικονομική Επιτροπή Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Οικονομική Επιτροπή του Δ.Σερρών παροχή υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας Οικονομική Επιτροπή του Δ.Σερρών διαγωνισμός Επιτροπή Ποιότητας Ζωής κάδων ιματισμού Οδηγίες τοποθέτησης παραγωγών Δήμου Συνεδριάζει εκτάκτως κατάθεση δικαιολογητικών Σερρών Επιλύθηκαν
- Διαφήμιση -

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Δημόσιας Διαβούλευσης του Δ.Σερρών, στο Κινηματοθέατρο ΑΣΤΕΡΙΑ (ΔΗΠΗΘΕ) την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 σε τακτική συνεδρίαση μεικτή (δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη) με ώρα έναρξης 14:00 για συζήτηση και λήψης απόφασης με μοναδικό θέμα:

ΘΕΜΑ: «Ενημέρωση και έκφραση γνώμης επί του φακέλου της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη δραστηριότητα της εταιρείας με δ.τ.MAGNA ENERGIA S.A. για την εγκατάσταση και λειτουργία σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκό  πάρκο ισχύος 220,835ΜW που προτείνονται να εγκατασταθεί σε έκταση 3189,61 στρ. στο αγρόκτημα Οινούσσας και Ελαιώνα του Δήμου Σερρών και συνοδά έργα (Υποσταθμοί ανύψωσης τάσης 33/400 kV».

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.