Ερώτηση Αβραμάκη στη Βουλή για τη χορήγηση δωρεάν self test στους εκπαιδευτικούς των φροντιστηρίων

72
Λευτέρης Αβραμάκης: «Είναι απαραίτητη serrespost Λ.Αβραμάκης: «Στην επέλαση της ακρίβειας serrespost Ομιλία Λευτέρη Αβραμάκη στη Βουλή για serrespost Ερώτηση Αβραμάκη στη Βουλή για την ισχύ serrespost Λευτέρης Αβραμάκης: «Η κυβέρνηση προωθεί serrespost.gr Ερώτηση Αβραμάκη για την κατάσταση στο serrespost.gr Λευτέρης Αβραμάκης: «Με 15.000 serrespost.gr Ομιλία του Λευτέρη Αβραμάκη στη Βουλή serrespost.gr Αβραμάκης εργασιακό νομοσχέδιο Αβραμάκης Εκλογή Δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών Αβραμάκη Digea κυβέρνηση λογιστές Ερώτηση Αβραμάκη
- Διαφήμιση -

Λευτέρης Αβραμάκης: «Είναι απαραίτητη η επέκταση της χορήγησης δωρεάν self – test και στους εργαζομένους εκπαιδευτικούς των φροντιστηρίων και των κέντρων γλωσσών»

Τριάντα (30) βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με πρωτοβουλία του βουλευτή Σερρών Λευτέρη Αβραμάκη ζητούν με ερώτησή τους στη Βουλή την χορήγηση των προβλεπόμενων για τους εκπαιδευτικούς των δημόσιων σχολείων δωρεάν self – test και στους εκπαιδευτικούς που εργάζονται σε Φροντιστήρια και Κέντρα Ξένων Γλωσσών.

- Διαφήμιση -

Όπως τονίζουν οι βουλευτές η πλειοψηφία των εργαζομένων αυτών έχει χαμηλές αποδοχές, ώστε να προστίθεται ακόμη μία επιβάρυνση του εισοδήματός τους με την υποχρέωση αγοράς δύο self test εβδομαδιαίως καθώς και την προμήθεια των αναγκαίων προστατευτικών μέσων. Ο αριθμός των εργαζομένων σε αυτές τις εκπαιδευτικές δομές φτάνει τις 65.000 σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ, οι οποίοι από αυτή την περασμένη Δευτέρα έχουν επιστρέψει στις αίθουσες μέσα σε συνθήκες έντασης της πανδημίας. Είναι απαραίτητο σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία που τα κρούσματα ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ημερησίως να διασφαλιστεί όσο το δυνατόν καλύτερα η εφαρμογή των πολιτικών πρόληψης της περαιτέρω διάδοσης.

Η επέκταση της πρόνοιας χορήγησης δωρεάν self – test και για αυτή την κατηγορία εργαζομένων είναι βέβαιο πως θα λειτουργήσει προωθητικά ως προς την εφαρμογή του μέτρου του αυτοελέγχου και πρέπει άμεσα να υλοποιηθεί.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.