Δήλωση αντιπροέδρου ΔΗΠΕΘΕ για τον νέο Καλλιτεχνικό Δ/ντη – Βίντεο

305
Ο Γιάννης Δεσποτίδης ορίστηκε Νέος Άμισθος serrespost ΔΗΠΕΘΕ Σερρών Καλλιτεχνικός Διευθυντής serrespost ΟΠΑΚΠΑ
- Διαφήμιση -

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών, ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται για την πλήρωση της θέσης του Καλλιτεχνικού Διευθυντή, κατά την συνεδρίαση του που έλαβε χώρα την Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022 και κατόπιν ανοιχτής ψηφοφορίας κατέληξε κατά πλειοψηφία στην επιλογή του κ.Γιώργου Ανδρέου, δήλωσε ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών Γιάννης Δεσποτίδης. 

Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. συμμετείχαν 10 από τα 11 μέλη και υποψήφιοι για την θέση ήταν ο κ. Γιώργος Ανδρέου, ο κ. Νίκος Πολοζιάνης και η κ. Καλλιόπη Ευαγγελίδου.

- Διαφήμιση -

Ο καταξιωμένος Σερραίος συνθέτης, στιχουργός, μουσικός παραγωγός και συγγραφέας έλαβε 8 ψήφους, ο κ.Πολοζιάνης 2 ψήφους, ενώ η υποψηφιότητα της κυρίας Ευαγγελίδου δεν έλαβε καμία ψήφο.

“Ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Σερρών θα αναλάβει τα καθήκοντα του μόλις ολοκληρωθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες”, δήλωσε ο κ.Δεσποτίδης.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.