Στον ΟΠΑΚΠΑ του Δ.Σερρών η Φωτεινή Αραμπατζή

123
Τη ΔΕΥΑΣ και τον ΟΠΑΠΚΑ του Δήμου serrespost
- Διαφήμιση -

Τη ΔΕΥΑΣ και τον ΟΠΑΠΚΑ του Δήμου Σερρών επισκέφτηκε η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της ΝΔ και Βουλευτής Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή, την Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου.

Στον ΟΠΑΠΚΑ (Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής-Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού) την κ. Αραμπατζή υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Γιάννης Γάτσιος μαζί με τον Διευθυντή Γιάννη Πούλιο, τον Αντιπρόεδρο Δημήτρη Μπαμπαΐτη και το μέλος του ΔΣ  Χαράλαμπο Ελισιάδη.

- Διαφήμιση -

Παρουσιάζοντας το έργο του Οργανισμού, αναφέρθηκαν ιδιαίτερα στη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών και στην ενίσχυσή τους με προσωπικό, την περίοδο της πανδημίας, στη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων στις Κοινότητες του Δήμου και στα αθλητικά κέντρα της πόλης, καθώς και στον προγραμματισμό φιλοξενίας πανελλήνιων πρωταθλημάτων, με στόχο την ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού.

Τη ΔΕΥΑΣ και τον ΟΠΑΠΚΑ του Δήμου serrespost

«Η κ. Αραμπατζή ενημερώθηκε για όλα τα θέματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο Οργανισμός εντός του 2022 στους Παιδικούς Σταθμούς, στις αθλητικές εγκαταστάσεις και στα ΚΑΠΗ, μας διαβεβαίωσε, ότι είναι στο πλάι μας και μας κάλεσε να μην διστάσουμε να ζητήσουμε τη βοήθειά της» δήλωσε ο κ. Γάτσιος.

Από πλευράς της η κ. Αραμπατζή διαβεβαίωσε τις διοικήσεις και των δύο οργανισμών πως βρίσκεται στο πλευρό τους, όπως έχει έμπρακτα αποδείξει και στο παρελθόν και τις κάλεσε να μην διστάσουν να ζητήσουν τη συνδρομή της οποτεδήποτε τη χρειαστούν

 

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.