Επίσκεψη της Φωτεινής Αραμπατζή στη ΔΕΥΑΣ

Επίσκεψη της Φωτεινής Αραμπατζή στη ΔΕΥΑΣ serrespost
- Διαφήμιση -

Επίσκεψη της Φωτεινής Αραμπατζή στη ΔΕΥΑΣ

Επίσκεψη στα γραφεία της ΔΕΥΑΣ πραγματοποίησε την Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022, η Βουλευτής Σερρών και Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Φωτεινή Αραμπατζή. Τη βουλευτή υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος κ. Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος και ο Αντιπροέδρος κ. Γερμανός Καμελίδης.

- Διαφήμιση -

Μετά την ανταλλαγή ευχών για καλή χρονιά και το χαιρετισμό του προσωπικού έγινε εκτενής ενημέρωση από τον Πρόεδρο και τον Γενικό Διευθυντή κ. Νικόλαο Σαφαρίκα, για πολλά από τα θέματα της ΔΕΥΑΣ με κυρίαρχο το ρεκόρ χρηματοδοτήσεων έργων που έχει επιτευχθεί τα τελευταία δύο χρόνια. Στη συνάντηση που κράτησε περισσότερο από μία ώρα παρουσιάσθηκε το σύνολο των εξασφαλισμένων από προγράμματα χρηματοδοτήσεων, που μέχρι σήμερα αγγίζουν τα 90.000.000 ευρώ. Θα υλοποιηθούν έργα ύδρευσης, αποχέτευσης και επεξεργασίας λυμάτων, που συμβάλλουν καθοριστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Σερραίων δημοτών, καλύπτοντας όχι μόνο τις σημερινές αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες.

Επίσκεψη της Φωτεινής Αραμπατζή στη ΔΕΥΑΣ serrespost

Το μέγεθος του ιστορικού ρεκόρ της Δημοτικής Αρχής του κ. Αλέξανδρου Χρυσάφη γίνεται αντιληπτό αν αναλογισθεί κανείς ότι τα 90.000.000 ευρώ της τελευταίας διετίας ξεπερνούν κατά πολύ τις συνολικές χρηματοδοτήσεις που εξασφαλίσθηκαν την προηγούμενη 20ετία, τόνισε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ. Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος.

Με τις χρηματοδοτήσεις αυτές θα κατασκευασθούν έργα που θα δώσουν λύσεις στην απρόσκοπτη παροχή νερού, θα βελτιώσουν τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης και θα εκσυγχρονίσουν όλους τους τομείς λειτουργίας της ΔΕΥΑΣ. Παράλληλα, πολλά από αυτά τα έργα θα μειώσουν δραστικά το ενεργειακό και λειτουργικό κόστος της δημοτικής επιχείρησης.

Επίσκεψη της Φωτεινής Αραμπατζή στη ΔΕΥΑΣ serrespost

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ ευχαρίστησε την κ. Φωτεινή Αραμπατζή για την καθοριστική συμβολή της στη διαδικασία παραχώρησης έκτασης από το ΥΠΑΑΤ για την κατασκευή δεξαμενής 2.000κ.μ. στα πλαίσια του έργου του νέου πυρήνα Σκουτάρεως, προϋπολογισμού 3.605.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα από τρία υποέργα της εμβληματικής πρότασης των 20.770.000 ευρώ, στον τομέα της ύδρευσης, που ήδη εγκρίθηκε από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Η βουλευτής από την πλευρά της ενδιαφέρθηκε για τη δυνατότητα υλοποίησης αρδευτικών έργων μέσω της ΔΕΥΑΣ και διαβεβαίωσε ότι θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια της ΔΕΥΑΣ για τη βελτίωση του τόπου μας και της ζωής των συμπολιτών μας.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.