Βισαλτία – Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με πρωταγωνιστές τα παιδιά των ΚΔΑΠ

Γιορτινή ατμόσφαιρα δημιούργησαν τα serrespost
- Διαφήμιση -

Γιορτινή ατμόσφαιρα δημιούργησαν τα παιδιά των ΚΔΑΠ Νιγρίτας και Τερπνής και του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ανθής με τις Χριστουγεννιάτικη χορογραφίες τους στην Κεντρική Πλατεία της Νιγρίτας.

Γιορτινή ατμόσφαιρα δημιούργησαν τα serrespost

- Διαφήμιση -

Ο Δήμος Βισαλτίας, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου και το Κέντρο Κοινότητας, το πρωί της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου 2021 διοργάνωσαν μια όμορφη εκδήλωση στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Γιορτινή ατμόσφαιρα δημιούργησαν τα serrespost

Τα παιδιά των ΚΔΑΠ Νιγρίτας και Τερπνής και του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Ανθής χορέψουν σε εορταστικούς ρυθμούς και έψαλαν τα κάλαντα, αποσπώντας το θερμότερο χειροκρότημα των θεατών.

Γιορτινή ατμόσφαιρα δημιούργησαν τα serrespostΣε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο διατέθηκαν οι δημιουργίες του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Ανθής σε ένα Χριστουγεννιάτικο bazaar και το Κέντρο Κοινότητας υποδέχθηκε τους μικρούς μας φίλους για να γράψουν ευχές και να ζωγραφίσουν εορταστικές κάρτες για τους φιλοξενούμενους της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Αλκμήνη».

Γιορτινή ατμόσφαιρα δημιούργησαν τα serrespostΣτην εκδήλωση παραβρέθηκε η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της ΝΔ, κα Φωτεινή Αραμπατζή, ο Δήμαρχος Βισαλτίας, κ. Αθανάσιος Μασλαρινός, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών κ. Γιάννης Αδαμούδης, ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Θοδωρής Βαδικόλιας, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Νίκος Πασχαλίδης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αργύρης Χατζημάρκος, ο πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Β. κ. Λεωνίδας Ψαρράς, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Απόστολος Ντόλκος, ο Επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Αστέριος Δουβίτσας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Άκης Τσόλης και η Αντιπρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νιγρίτας, κα Κατερίνα Χατζηστραβού.

Γιορτινή ατμόσφαιρα δημιούργησαν τα serrespostΤο πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων, ο Δήμαρχος Βισαλτίας και ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Β. μαζί με τις εργαζόμενες του Κέντρου Κοινότητας παρέδωσαν τις Χριστουγεννιάτικες κάρτες που έφτιαξαν τα παιδιά για τους ηλικιωμένους, σε ‘ένα καλάθι γεμάτο ευχές αγάπης και δώρα, στην Υπεύθυνη της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Αλκμήνη», κα Αλκινόη Αναστασιάδου.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.