Γενναιόδωρη προσφορά του υπουργού Κώστα Καραμανλή στα δύο Παραρτήματα του ΚΚΠΚΜ στο N.Σερρών

Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία Σερρών serrespost
- Διαφήμιση -

Γενναιόδωρη προσφορά του υπουργού Κώστα Καραμανλή στα δύο Παραρτήματα του ΚΚΠΚΜ στο N.Σερρών

Σε μια συγκινητική και μεγάλη δωρεά στα δύο παραρτήματα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, στο νομό Σερρών, προχώρησε σήμερα ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, κ. Κώστας Καραμανλής.

- Διαφήμιση -

Ο κ. Καραμανλής, νωρίτερα σήμερα επισκέφτηκε το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία Σερρών, για να ανταλλάξει ευχές για Χρόνια Πολλά, με περιθαλπόμενους, με εργαζόμενους, αλλά και με την Πρόεδρο του ΚΚΠΚΜ, κ. Βασιλική Νάκου που τον υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά, αποδεχόμενη με συγκίνηση την προσωπική δωρεά που έκανε ο ίδιος και η οποία περιλαμβάνει:

Στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία Σερρών
• Ένα κλιματιστικό 18′
• Ένα πλυντήριο
• Ένα στεγνωτήριο
• Και 35 δωράκια ώστε να μοιραστούν στα παιδιά

Στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία Σιδηροκάστρου

• Δύο κλιματιστικά 24`
• Ένα πλυντήριο
Μετά την επίσκεψη του στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία Σερρών, αλλά και σε άλλους φορείς και υπηρεσίες των Σερρών, ο υπουργός Μεταφορών δήλωσε χαρακτηριστικά: “Η σημερινή γιορτινή μέρα ήταν αφιερωμένη στους ανθρώπους που βρίσκονται σταθερά στην πρώτη γραμμή για την προστασία, την ασφάλεια και την φροντίδα των συνανθρώπων τους. Χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους!”.Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία Σερρών serrespostΑπό την πλευρά της, η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Βασιλική Νάκου, ευχαρίστησε θερμά τον υπουργό για τη σπουδαία δωρεά του, η οποία θα υποστηρίξει όπως είπε, το έργο των εργαζομένων και θα συμβάλλει περαιτέρω στην καθημερινή φροντίδα προς τους περιθαλπόμενους, κυρίως στα παιδιά που φιλοξενούνται στις Σέρρες και στο Σιδηρόκαστρο.
«Ο υπουργός επέλεξε τη σημερινή μέρα για ν’ ακούσει τα κάλαντα από τα παιδιά μας, τα οποία του χάρισαν ποιήματα και ζωγραφιές, γεμίζοντας μας χαρά και συγκίνηση που μόνο τα παιδιά προσφέρουν πάντα σε όλους, ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες» είπε η κ. Νάκου, αναφερόμενη στη συνέχεια στη διαχρονική στήριξη του Κώστα Καραμανλή στο προνοιακό έργο – ιδίως αυτά τα δύο δύσκολα χρόνια της πανδημίας – που ήταν εξαιρετικά σημαντική, δίνοντας τόσο στην ίδια, όσο και στα μέλη του Δ.Σ του ΚΚΠΚΜ και στους εργαζόμενους, δύναμη και αισιοδοξία.

Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία Σερρών serrespost«Οι άρρηκτες διαχρονικά σχέσεις της οικογένειας Καραμανλή με τις Σέρρες και την Μακεδονία, ενδυναμώνονται κι ενώνονται στην αλληλεγγύη και την προσφορά στους συμπολίτες μας και ιδίως στους ευάλωτους και στα ΑμεΑ και ακόμη περισσότερο στα παιδιά» επισήμανε η Πρόεδρος του ΚΚΠΚΜ.

Καταλήγοντας, η κ. Νάκου υπογράμμισε πως τα τιμητικά λόγια του κ. Κώστα Καραμανλή προς τη διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας και τους εργαζόμενους και η υπόσχεσή του να είναι σταθερός υποστηρικτής και αρωγός του έργου τους, δίνει δύναμη στους ίδιους και τιμά την προσφορά του.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.