Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ: Η ήττα από τον Μακεδονικό ήρθε με βομβαρδισμό τριπόντων

Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ: Η ήττα από serrespost
- Διαφήμιση -

Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ: Η ήττα από τον Μακεδονικό ήρθε με βομβαρδισμό τριπόντων

Η ομάδα μπάσκετ Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ γνώρισε την ήττα το απόγευμα της Κυριακής 19/12 από την φιλόδοξο και πολύ δυνατό Μακεδονικό με 65-73.

- Διαφήμιση -

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Β’ Εθνικής στο μπάσκετ.

Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ: Η ήττα από serrespost

Η ήττα ήρθε χάρη στην «δαιμονισμένη» ευστοχία των παικτών του Ντολόπουλου από την περιφέρεια, οι οποίοι σημείωσαν 12 τρίποντα (ακριβώς τους μισού πόντους), με επτά (!) παίκτες να σκοράρουν από τα 6,75μ.

Στον αντίποδα οι παίκτες του Μασλαρινού πέτυχαν 8 τρίποντα, με πολύ περισσότερες άστοχες προσπάθειες.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Γκούτζια να ανοίγει το σκορ και μεχρι το 5’ ήταν ο μοναδικός σκόρερ των «κόκκινων» πετυχαίνοντας 6 πόντους, από κοντινή και μέση απόσταση. Ο Μακεδονικός επέβαλε τον ρυθμό του και ξέφυγε γρήγορα στο σκορ, εκμεταλλευόμενος την αστοχία των παικτών του Πανσερραϊκού. Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με το ταμπλό να δείχνει 13-23.

Το 2ο δεκάλεπτο ξεκίνησε με ένα ρεσιτάλ αστοχίας στο πρώτο πεντάλεπτο και από τις δύο ομάδες και στο 15’:18’’ ο Μακεδονικός να έχει πάει την διαφορά στο +11 (19-30).

Στο σημείο αυτό οι παίκτες του Πανσερραϊκού κατορθώνουν σε ένα λεπτό να μειώσουν σε 25-30 (16’:16’’), ο Μακεδονικός απάντησε με ένα δικό του σερί 0-6 και η διαφορά πήγε ξανά στους +11 (25-36 στο 17’:40’’). Ηταν η σειρά των παικτών του Πανσερραϊκού να τρέξουν στον υπολειπόμενο χρόνο ένα 7-0 και να πάνε στα αποδυτήρια μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι, αφού η διαφορά μειώθηκε στο -3 (33-36).

Το 3ο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους κόκκινους αφού στο 21’:37’’ βρέθηκαν για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ με 37-36. Το επόμενο δίλεπτο οι δυο ομάδες ισορρόπησαν το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό να διατηρεί το προβάδισμα 40-38 (25’:29’’).

Στο σημείο αυτό οι παίτες του Μασλαρινού έπαθαν «μπλάκ άουτ» στην επίθεση, κάνοντας λάθος επιλογές, ενώ ήταν και φοβερά άστοχοι. Οι έμπειροι παίκτες του Μακεδονικού δεν έχασαν την ευκαιρία και με ένα σερί 9-0 βρέθηκαν ξανά μπροστά στο σκορ (40-47 στο 27’:14’’). Ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ήταν πλέον αργά με την κόρνα λήξης του 3ου δεκαλέπτου το ταμπλό να γράφει 46-56.

Το 4ο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τους κόκκινους να βρίσκονται ακόμη και 13 πόντους πίσω από τον αντίπαλο (48-61 στο 33’:10’’). Σε μια τελευταία προσπάθεια ο Μασλαρινός βλέποντας την αστοχία μερικών παικτών του Μακεδονικού στις ελέυθερες βολές, άλλαξε το σύστημα πρεσσάροντας σε όλο το γήπεδο, έτσι οι «κόκκινοι» μπόρεσαν και μείωσαν σε 65-69 στα 36’’ πριν την λήξη του παιχνιδιού. Όμως οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης είχαν την εμπειρία να ελέγξουν το παιχνίδι και να φύγουν με το ροζ φύλο αγώνα από το ΔΑΚ Σερρών και το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 65-73

Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ: Η ήττα από serrespost

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ – Δ’ ΟΜΙΛΟΣ – 11η Αγωνιστική

ΜΓΣ Πανσερραϊκός ΚΡΙ-ΚΡΙ – ΑΣ Μακεδονικός 65-73
Διαιτητές: Ελευθεριάδης Πλ.-Εκίζογλου-Λαδάς (Δραγκίογλου
Τα Δεκάλεπτα: 13-23,33-36 ημιχ.46-56,65-73 ΤΕΛΙΚΟ

ΜΓΣ Πανσερραϊκός ΚΡΙ-ΚΡΙ (Μασλαρινός): Στεφανίδης 18(2) Ασημάκης 12(2) Δημητρακάς 9(1), Ντίνος 8(1) Δατσιάδης 7(1) Γκούτζιας 6 Γεωργιανός 5(1) Γουνάς, Κεραμάρης Κουμανιώτης Μπίλιος Χαρίτογλου
ΑΣ Μακεδονικός (Ντολόπουλος): Γκύζης 16(3) Ρόπουτης 15(3) Αζίζης 10(2) Εμμανουηλίδης 10 Αμπαράς 9(2) Γεωργάκης 8(1) Περγούλης 5(1) Κομμάτας, Φλιάτης Γ. Φλιάτης Ι. Φωτιάδης

Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ: Η ήττα από serrespost

Παραλειπόμενα:
· Πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε (με οδηγία της ΕΟΚ) ενός λεπτού σιγή, ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του Άγι Κυνηγόπουλου και του Παναγιώτη Τσολακίδη, δύο ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες και είχαν αφιερώσει μεγάλο μέρος της στο μπάσκετ.

· Δεν πήγαν τα σουτ της ομάδας αυτή την φορά τόσο από κοντινή όσο και από μακρινή απόσταση. Εξι παίκτες των «κοκκίνων» πέτυχαν μόλις 8 τρίποντα Στον αντίποδα πολύ εύστοχοι ήταν οι αντίπαλου που επτά παίκτες πέτυχαν 13 τρίποντα.

· Μακριά από τον καλό του εαυτό ο Μπίλιος, ο οποίος αν και προσπάθησε και έπαιξε με πάθος στο παιχνίδι, έμεινε χωρίς πόντο, όντας άστοχος από κοντινή και μακρινή απόσταση.

· Πολύ καλός ο Γκούτζιας (6π) ήταν καθοριστικός στην αρχή του παιχνιδιού πετυχαίνοντας και τους 6 πόντους της ομάδας στο πρώτο πεντάλεπτο. Στην συνέχεια τραυματίστηκε και αποχώρησε από το παιχνίδι δημιουργώντας ένα κενό κάτω από τα καλάθια.

· Πολύ καλός και ο Ασημάκης που αντικατέστησε τον Γκούτζια, πέτυχε 12π (1τρ) στην επίθεση, αλλά είχε να αντιμετωπίσει δύο έμπειρους ψηλούς κάτω από τα καλάθια.

Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ: Η ήττα από serrespost

· Ο βασικός ψηλός της ομάδας ο Χριστοδούλου δεν έχει αναρρώσει ακόμη από τον τραυματισμό του και στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν φανερή η απουσία του, αφού οι δύο ψηλοί της αντίπαλης ομάδας κυριάρχησαν στα ρημπάουντ σε άμυνα και επίθεση.

· Από τον ΜΓΣ Πανσερραϊκό το παρόν έδωσε ο Πρόεδρος Τάσος Παναγιώτου που κάθησε στην εξέδρα παρέα με τους φιλάθλους του Che Guevara club.

Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ: Η ήττα από serrespost

· Στον πάγκο της ομάδας ήταν ο Γενικός Αρχηγός της συμπόρευσης των σερραϊκών ομάδων Βέρρος Κωνσταντίνος, μαζί με τον έφορο Παρασκευϊώτη Αλέξανδρο. Ο Επιμελητής Βαλάντης Τσούλκας φρόντιζε για την διεκπεραίωση των διαδικασιών του παιχνιδιού. Ο γιατρός της ομάδας Νάσος Παπαδόπουλος ήταν και ο γιατρός του αγώνα.

· Απουσίαζε το Λιοντάρι η μασκότ του Πανσερραϊκού που δεν μπόρεσε να έρθει στις Σέρρες

· Περαστικά να ευχηθούμε και στον dj της ομάδας Πάνος Πιρετζης που ένα πρόβλημα υγείας τον εμπόδισε να είναι στο κλειστό γυμναστήριο των Σερρών.

· Πολλοί οι φίλοι του μπάσκετ που βρέθηκαν στην εξέδρα του ΔΑΚ, καθώς και παίκτες, προπονητές σερραϊκών ομάδων και παράγοντες.

· Πανό άπλωσαν στα «ορεινά» των κερκίδων οι φίλοι των RED LIONS, ενώ στα «πεδινά» στα κάγκελα δέσποζε το τεράστιο πανό των Che Guevara Club.

Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ: Η ήττα από serrespost

· Αναμεσά τους ο Πρόεδρος του ΓΣ Σέρρες 2017 Αγγελος Μπετιχαβάς, ο πιστός οπαδός της ομάδας επιχειρηματίας Γιώργος Γούνας, και η Λογοπεδικός Βασογιάννα Ξανθοπούλου.

· Έντονη ήταν η παρουσία μικρών φίλων της ομάδας, ενώ τα παιδιά των ακαδημιών στη ημίχρονο του παιχνιδιού βρήκαν την ευκαιρία να απολαύσουν το παρκέ του γηπέδου και να δείξουν τις ικανότητές τους με την πορτοκαλί μπάλα.

· Για ακόμη μια φορά το παρών έδωσαν τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, οι οποίες στην συνέχεια νίκησαν στο τοπικό ντέρμπι την Αρτεμις με 1-3 σετ

· Στην εξέδρα πολλοί γνωστοί «μπασκετάνθρωποι» μεταξύ τους διακρίναμε για ακόμη μια φορά τους κ.κ. Κοταλακίδη και Νικολαίδη, καθώς και πολλοί σερραίοι προπονητές και παλιοί παίκτες.

· Η North Hellas Security διεκπεραίωσε ακόμη μια φορά με επιτυχία την εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων και των έλεγχο των φιλάθλων που προσέρχονταν στο Κλειστό Γυμναστήριο.

· Το παιχνίδι μεταδόθηκε με livestreaming από το serrespost.gr ενώ την φωτογραφική καλύψη είχε ο anexartitos.gr

· Επόμενο παιχνίδι για τα «λιοντάρια» την ερχόμενη Τετάρτη (22/12) στην Καλαμαριά όπου θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Αρετσούς.

Αποτελέσματα – Κυριακή 19/12 5μμ.
ΑΠΣ Αίας Εύοσμου – ΑΕΠΣ Μαχητές Δόξα Πεύκων 78-82
ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά – ΧΑΝΘ 63-48
ΚΣ Γέφυρας – ΑΟ Αρετσού Καλαμαριάς 78-70
ΑΟ Λεύκιππος Ξάνθης – ΜΕΝΤ 95-80
ΠΣ Ευκαρπίας – ΑΟ Πολυγύρου 57-57κδ. 69-63 ΤΕΛΙΚΟ
Ρεπό: ΓΑΣ Κομοτηνής και ΚΑΟΧ Ευρώπη 87

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.