Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δ.Σερρών – Τα θέματα

2022 και ώρα 12:00' μ., στην πρώην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της η
- Διαφήμιση -

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δ.Σερρών την Πέμπτη 23Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 12:00, στην πρώην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Κατάργηση ή μη του τέλους καθαρισμού τσιμενταυλάκων.

- Διαφήμιση -

ΘΕΜΑ 2ο: Κατακύρωση πρακτικών δημοπρασίας για την χρήση των χώρων της Χριστουγεννιάτικης αγοράς “ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ”, του Δήμου Σερρών.

ΘΕΜΑ 3ο:Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης συνολικού ποσού 372,00€ με Φ.Π.Α., για την πληρωμή της εφημερίδας «Ελευθερία», για τη δημοσίευση διακήρυξης του διενέργειας διαγωνισμού του έργου «Εργασίες οδοστρωσίας – ασφαλτοστρώσεις Δήμου Σερρών έτους 2021».1

ΘΕΜΑ 4ο:Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης συνολικού ποσού 458,80€ με Φ.Π.Α., για την πληρωμή της εφημερίδας «Ελεύθερο Βήμα», για τη δημοσίευση περίληψης διακήρυξης του διαγωνισμού για την «Προμήθεια υλικών σήμανσης και οδικής ασφάλειας για τις ανάγκες του Δήμου Σερρών έτους 2021».

ΘΕΜΑ 5ο:Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης συνολικού ποσού 951,08€ με Φ.Π.Α., για την πληρωμή των εφημερίδων «Καθημερινός Παρατηρητής», «Ελεύθερο Βήμα» και «Νέα Πορεία» για τη δημοσίευση περίληψης διακήρυξης του διαγωνισμού για την «Προμήθεια, Εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία πιλοτικού σταθμού βιοαερίου Δήμου Σερρών για την παραγωγή βελτιωτικού εδάφους και τη συμπαραγωγή ηλεκτρισμού και θερμότητας ονομαστικής ισχύος 18 kWel.».

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.