Εικόνες Mεσαίωνα στη Χαλκίδα: Αρνητές – γονείς έκαψαν παιδικά βιβλία του Τριβιζά για τον κορωνοϊό

Αρνητές - γονείς
- Διαφήμιση -

«Δεν θα κάτσω μέσα, όχι φίλε μου Τριβιζά όχι κύριε Τσιόδρα, κατάλαβες;», διαμαρτύρεται ένας από τους γονείς – Προφυλακίστηκαν τρεις από τους 11 «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» για την απαγωγή του γυμνασιάρχη.

Εικόνες ντροπής από συγκέντρωση αντιεμβολιαστών στη Χαλκίδα, όπου αρνητές έκαψαν παιδικό βιβλίο του γνωστού συγγραφέα Ευγένιου Τριβιζά για την προστασία από τον κορωνοϊό.

- Διαφήμιση -

Το αδιανόητο αυτό περιστατικό έγινε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Κυριακής, πίσω από τα δικαστήρια της πόλης, όπου είχαν συγκεντρωθεί οι αρνητές γονείς.

Στο κέντρο του κύκλου που είχαν κάνει οι γονείς είχαν τοποθετήσει έναν κουβά μέσα στον οποίο έριξαν self test, μάσκες προστασίας και το βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά που προορίζεται για τα παιδιά στους παιδικούς σταθμούς.

Οι σελίδες του που αφορούν την περίοδο της πανδημίας και αναφέρονται στον κορωνοϊό μοιράστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στα σχολεία. Οι συγκεντρωμένοι, οι οποίοι όπως φαίνεται έχουν χάσει κάθε έλεγχο, τόνισαν ότι αποτελεί προϊόν προπαγάνδας. Οι εικόνες προκαλούν θλίψη.

«Ότι ο κορωνοϊός είναι κάτι που πρέπει να έχουμε έξω από το σπίτι μας και εμείς να καθόμαστε μέσα στο σπίτι. Δεν θα κάτσω μέσα, όχι φίλε μου Τριβιζά όχι κύριε Τσιόδρα, κατάλαβες;» διαμαρτύρεται ένας από τους γονείς

Μετά την επίθεση και την αρπαγή του διευθυντή στην Πιερία οι αρνητές των μέτρων κατά της πανδημίας προχωρούν σε νέες πρακτικές σκοταδισμού, βάζοντας στο στόχαστρο ακόμα και βιβλία.

Την ίδια ώρα, το υπουργείο Παιδείας προτρέπει τους διευθυντές των σχολείων να προσφεύγουν άμεσα στις εισαγγελικές αρχές τόσο αν υπάρχουν οχλήσεις προς τη σχολική κοινότητα από άτομα που αντιδρούν στην εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων, όσο και στις περιπτώσεις αρνητών της πανδημίας που δε στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.