Το νέο προεδρείο του ΔΣ του Τοπικού Τμήματος Σερρών του Συλλόγου Εργαζομένων της ΠΚΜ

184
Οικονομικής Επιτροπής Το νέο προεδρείο του ΔΣ του Τοπικού serrespost ΠΕ Σερρών:
- Διαφήμιση -

Το νέο προεδρείο του ΔΣ του Τοπικού Τμήματος Σερρών του Συλλόγου Εργαζομένων της ΠΚΜ

Στις 9/12/2021 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Τοπικού Τμήματος Σερρών του Συλλόγου Εργαζομένων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας(ΤΟ.Τ. Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ.).

- Διαφήμιση -

Με κοινό στόχο την ανάδειξη και την ανάληψη πρωτοβουλιών για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους εργαζομένους της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και απώτερο σκοπό την αποδοτικότητα της εργασίας μας και την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους πολίτες το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συζήτησε το πλαίσιο λειτουργίας και προσδιόρισε το χρονοδιάγραμμα δράσεων και ενεργειών.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες της συγκρότησης σε σώμα του νέου Δ.Σ. με τις οποίες ομόφωνα εκλέχθηκαν:
Πρόεδρος: Παύλος Πουλιάκας
Αντιπρόεδρος: Αθανάσιος Παπαδόπουλος
Γενικός Γραμματέας: Δημήτρης Νιζάμης
Ταμίας: Νίκος Κούτρας
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Παρθένα Χαραλαμπίδου
Μέλος: Ιωάννα Καλφόγλου
Μέλος: Νίκος Χατζόγλου

Η διάρκεια της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής και στο διάστημα αυτό θα προσπαθήσει να φανεί αντάξιο της εμπιστοσύνης και των προσδοκιών όλων των συναδέλφων. Τέλος, ο Σύλλογος εργαζομένων ΠΚΜ – Τοπικό Τμήμα Σερρών
εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τον πρόεδρο και τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου για την έως τώρα συνεισφορά τους στο σύλλογό μας.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.