Τον Ιανουάριο η τελετή βράβευσης παιδιών μελών του ΕΒΕΣ

101
Το Επιμελητήριο βραβεύει τα παιδιά serrespost Δελτίο τύπου εξέδωσε το ΕΒΕΣ με serrespost Αθ. Μαλλιάρας «Να αποκατασταθεί η serrespost Ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Σερρών serrespost ΕΒΕΣ - Επιστολή διαμαρτυρίας για την επιβάρυνση των serrespost.gr Επιστολή προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος serrespost.gr ΕΒΕΣ μέτρα Σερρών Θετικό ισοζύγιο Βεβαιώσεις Άδειας Κυκλοφορίας Γενική Συνέλευση Επιμελητήριο Σερρών θέσεις Επιστολή εισφοράς Επιστολή Φυσικό Αέριο
- Διαφήμιση -

Ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Σερρών:

Η Τελετή Βράβευσης των επιτυχόντων παιδιών των μελών του Επιμελητηρίου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποτελεί μία τελετή – θεσμό που εγκαινιάζει τις εκδηλώσεις του Επιμελητηρίου για κάθε νέα χρονιά. Μετά από την περσινή δύσκολη χρονιά που η πανδημία και τα μέτρα που είχαν ληφθεί δεν επέτρεπαν την διεξαγωγή της τελετής, φέτος η διοργάνωση θα διεξαχθεί κανονικά, εφόσον βέβαια το επιτρέπουν οι υγειονομικές συνθήκες.

- Διαφήμιση -

Καλούμε τα μέλη μας να δηλώσουν τα στοιχεία των παιδιών τους που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση κατά το έτος 2020-2021, προκειμένου να τους απονεμηθούν οι τιμητικοί Έπαινοι «ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ».
Η Τελετή Βράβευσης προγραμματίζεται να λάβει χώρα την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 19.00, σε χώρο που θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνο, βάσει της συμμετοχής που θα υπάρχει η οποία θα καθορίσει και τα μέτρα που θα ληφθούν .
Να τονίσουμε πως η εκδήλωση θα απευθύνεται μόνο σε κατέχοντες πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης εντός 6 μηνών.

Σημειώνεται ότι βραβεία θα δοθούν μόνο την ημέρα της εκδήλωσης (05.01.2022), οπότε και είναι απαραίτητη η παρουσία σας.
Παρακαλούμε όπως μας δηλώσετε έως την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021:
– Στοιχεία επιτυχόντος (Ονοματεπώνυμο | Όνομα Πατρός | Τμήμα – Σχολή)
– Στοιχεία επιχείρησης – μέλους Επιμελητηρίου (Επωνυμία | ΑΦΜ )
– Στοιχεία επικοινωνίας (Τηλέφωνο | E-mail)

Δηλώσεις Συμμετοχής: Τ: 23210 99736 & 23210 40027 – 23 | E: eves@eves.gr

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.