Ικανοποιημένος ο Υπουργός Υποδομών στο υπό ανέγερση σχολείο στο Ν.Σούλι

184
Ικανοποιημένος ο Υπουργός Υποδομών στο serrespost
- Διαφήμιση -

Ικανοποιημένος ο Υπουργός Υποδομών στο υπό ανέγερση σχολείο στο Ν.Σούλι Σερρών.

Για μια ακόμη φορά ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε το υπό ανέγερση σχολικό συγκρότημα στο Ν.Σούλι, προκειμένου να επιβλέψει προσωπικά την πορεία του έργου.

- Διαφήμιση -

Ικανοποιημένος ο Υπουργός Υποδομών στο serrespost

Ο ίδιος, με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης,  δηλώνει φανερά ικανοποιημένος από την ταχύτητα με την οποία προχωρά η κατασκευή του υπερσύγχρονου εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Ικανοποιημένος ο Υπουργός Υποδομών στο serrespost

Παρόντες κατά την επίσκεψη του κ.Καραμανλή ήταν ο Δήμαρχος Εμμ.Παππά Δημήτρης Νότας, ο πρόεδρος του ΔΣ Γιωργος Κούντιος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Βρέττας Αριστοτέλης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Χρήστος Τσούκαλος και ο δημοτικός σύμβουλός Φάνης Δεδούσης.

Ικανοποιημένος ο Υπουργός Υποδομών στο serrespost

Η ανάρτηση του Υπουργού Υποδομών:
Εδώ και δεκαπέντε μήνες έρχομαι τακτικά στο Νέο Σούλι για να επιβλέψω ο ίδιος την πορεία κατασκευής του νέου δημοτικού σχολείου.
Σήμερα, που βρίσκομαι ξανά εδώ για τον ίδιο λόγο, διαπιστώνω με μεγάλη ικανοποίηση ότι οι εργασίες προχώρησαν με πραγματικά πολύ γρήγορους ρυθμούς και πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή τους.

Το Νέο Σούλι θα αποκτήσει πολύ σύντομα ένα πολυδύναμο σχολικό συγκρότημα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές.
Η νέα σχολική χρονιά θα υποδεχθεί τους μαθητές σε ένα καλαίσθητο και αναβαθμισμένο σχολικό περιβάλλον που θα καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της τοπικής μαθητικής κοινότητας.


Αντίστοιχα, έχουν επισπευστεί από τον Δήμο Εμμανουήλ Παππά οι διαδικασίες και για την ανέγερση του νέου βρεφονηπιακού σταθμού στο Νέο Σούλι
και ήδη βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Το προσεχές διάστημα θα γίνει η δημοπράτηση και γι’ αυτό το σχολικό κτίριο.

Οι υποδομές για την παιδεία είναι πολύ ψηλά στις προτεραιότητές μας και το αποδεικνύουμε εμπράκτως.”

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.