ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Σερρών :”Καλό Κατευόδιο στον αγαπημένο μας γιατρό, στον ακριβό μας σύντροφο Νίκο Αργυριάδη”

139
Νίκο Αργυριάδη serrespost Έφυγε από την ζωή ο μαιευτήρας – γυναικολόγος serrespost
- Διαφήμιση -

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Σερρών :”Καλό Κατευόδιο στον αγαπημένο μας γιατρό, στον ακριβό μας σύντροφο Νίκο Αργυριάδη”

Ο αγωνιστής της Αριστεράς, ο αγαπημένος μας σύντροφός μας γιατρός Νίκος Αργυριάδης, μέλος της Ν.Ε Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, άφησε χθες το πρωί την τελευταία του πνοή, μετά από μεγάλη αλλά άνιση μάχη απέναντι σε εχθρό ανίκητο, διδάσκοντας αξιοπρέπεια, γενναιότητα και σοφία της ζωής.
Έφυγε για πάντα από κοντά μας, με την ίδια σεμνότητα με την οποία έζησε, ένας ξεχωριστός Άνθρωπος. Πνευματώδης, μαχητής, ερευνητής, κοινωνικά ευαίσθητος, αλληλέγγυος , ευαίσθητος, ανοιχτός στους ανθρώπους. Με το δίκιο και την αλήθεια, ταξιδιώτης του ανοιχτού ορίζοντα, πάντα με το γέλιο στα χείλη.

- Διαφήμιση -

Από μικρός ο Νίκος μας, ενεργός και ανήσυχος στην πολιτική και στην αριστερά. Ιδρυτικό μέλος του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιος βουλευτής το1996 και το 2015 δημοτικός σύμβουλος Σερρών γραμματέας για πολλά χρόνια του ιατρικού συλλόγου Σερρών. Και βέβαια ξεχωριστός καταξιωμένος επιστήμονας. Η διαδρομή του και η δράση του σημάδεψαν την διαδρομή της αριστεράς και όχι μόνο στον τόπο μας. Αναζητούσε ο Νίκος Αργυριάδης. Μέχρι την τελευταία του ώρα αναζητούσε. Τη θεωρία και την πράξη μιας καλύτερης κοινωνίας στις μέρες μας. Την Πολιτική που αλλάζει για να αλλάξει τον κόσμο στις μέρες μας. Μέχρι το τέλος έψαχνε και ψαχνόταν. Μαχόμενος. Ξοδεύοντας το μισό του χαμόγελο για τους φίλους του και την κοινωνία. Και το άλλο μισό για την αγαπημένη του οικογένεια. Και ψεκάζοντας με σαρκασμό τα παράσιτα εκείνα που έλκει η εξουσία.

Έτσι δεν αποχαιρετούμε σήμερα, μόνο ένα φίλο, ένα συναγωνιστή ένα σύντροφο με ό,τι κι αν αυτό σημαίνει. Αποχαιρετούμε και έναν εκπρόσωπο εκείνων των ονείρων που ο ποιητής πρόβλεψε ότι θα λάβουν εκδίκηση…Καλό κατευόδιο ακριβέ μας σύντροφε, αγαπημένε γιατρέ…
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους φίλους του.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.