Συνεργασία ΑΝΕΣΕΡ και ΔΙΠΑΕ

239
Συνεργασία ΑΝΕΣΕΡ και ΔΙΠΑΕ. Σε serrespost
- Διαφήμιση -

Συνεργασία ΑΝΕΣΕΡ και ΔΙΠΑΕ

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο και εποικοδομητικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση εργασίας, μεταξύ του Προέδρου της ΑΝΕΣΕΡ κ. Καριπίδη Δημητρίου και του Προέδρου του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής, Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών κ. Βαρσάμη Δημητρίου, με θέμα την χρήση σύγχρονων μεθόδων, για την αντιμετώπιση, του προβλήματος των κουνουπιών.

- Διαφήμιση -

Στο πλαίσιο προετοιμασίας της ΑΝ.Ε.ΣΕΡ Α.Ε για την εφαρμογή, στο σύνολο του νομού, του προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών, για το έτος 2022, κρίθηκε απαραίτητη η συνεργασία, με το συγκεκριμένο τμήμα του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, όπου με την χρήση σύγχρονης τεχνολογίας, θα αναπτυχθεί και θα εφαρμοστεί, ένα από τα πιο σύγχρονα μοντέλα καταγραφής, αξιολόγησης και κυρίως αντιμετώπισης της όχλησης, από τα κουνούπια.

Περιφερειακή ενότητα Σερρών, Δήμοι , ΑΝΕΣΕΡ ΑΕ και ΔΙΠΑΕ συνεργάζονται, για ένα καλύτερο αποτέλεσμα, για την τοπική κοινωνία.

Στη συνάντηση μετείχαν, η Διευθύντρια του Οργανισμού κ. Τριανταφύλλου Ελένη, η πρώην Διευθύντρια του Κέντρου Καταπολέμησης Κουνουπιών, βιολόγος κ. Κούμλελη Ελίζα, το στέλεχος του Οργανισμού, γεωπόνος κ. Γραμματόπουλος Άρης και ο επίκουρος καθηγητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών Dr. Τσιμπίρης Αλκιβιάδης.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.