ΔΙΠΑΕ – Ημερίδα με θέμα τη Λογιστική – Ομιλητής ο Δήμαρχος Σερραίων (βίντεο)

189
ΔΙΠΑΕ - Ημερίδα με θέμα τη Λογιστική serrespost
- Διαφήμιση -

ΔΙΠΑΕ – Ημερίδα με θέμα τη Λογιστική – Ομιλητής ο Δήμαρχος Σερραίων 

«Λογιστική: Δεοντολογία, Ευκαιρίες και Προκλήσεις» ήταν το θέμα της Ημερίδας που διοργάνωσε το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΔΙΠΑΕ, στις Σέρρες.

- Διαφήμιση -

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Κοτζαϊβάζογλου Ιορδάνης, ο Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης Ευάγγελος Χρήστου, καθώς και ο Αντιπρόεδρος του Τμήματος Έρευνας και Δια Βίου Μάθησης Σταμάτης Αγγελόπουλος, μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ, αναφέρθηκαν στο ρόλο που μπορεί και πρέπει να παίξει το ΔΙΠΑΕ σε σχέση με την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας και αντίστροφα. Οι συνεργασία των τοπικών φορέων και κυρίως του Δήμου, όπως τόνισαν, είναι απαραίτητη για την επίτευξη των στόχων του Ιδρύματος.

ΔΙΠΑΕ - Ημερίδα με θέμα τη Λογιστική serrespostΟ Δήμαρχος Σερραίων Αλέξανδρος Χρυσάφης συμμετείχε ως ομιλητής στην ημερίδα που διοργάνωσε το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΔΙΠΑΕ. Ο κ.Χρυσάφης δήλωσε συγκινημένος καθώς επέστρεψε στο εκπαιδευτικό ίδρυμα όπου δίδασκε για πολλά χρόνια, ενώ παράλληλα εξήρε την πρωτοβουλία της διοργάνωσης της σημερινής ημερίδας, η οποία όπως τόνισε συμβάλλει στη συνολική προσπάθεια σύνδεσης του ΔΙΠΑΕ με την κοινωνία.

Παρών στην Ημερίδα ήταν και ο Σερραίος καθηγητής Νικόλαος Γιοβάνης ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα στη Διοικούσα Επιτροπή του ΔΙΠΑΕ. Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του για τις προτεραιότητες και τα προβλήματα του campus των Σερρών.

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό και ο Πρόεδρος του ΕΒΕΣ ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: “Βασική προτεραιότητα του Επιμελητηρίου αποτελεί η διασύνδεση της ερευνητικής και εκπαιδευτικής δραστηριότητας του Πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας και την επιχειρηματικότητα, γι’ αυτό και το Επιμελητήριο Σερρών θα υπογράψει το αμέσως προσεχές διάστημα μνημόνιο συνεργασίας με το ΔΙ.ΠΑ.Ε.”

Η ημερίδα την οποία παρακολούθησαν φοιτητές αλλά και φορείς της πόλης και της εκπαιδευτικής κοινότητας, πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του ΔΙΠΑΕ, όπου τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.