ΕΛ.ΑΣ.: Προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη 30 ψυχολόγων και 30 ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων

72
ΕΛ.ΑΣ
- Διαφήμιση -

ΕΛ.ΑΣ.: Προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη 30 ψυχολόγων και 30 ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων

Διαγωνισμός για την πρόσληψη εξήντα (60) ιδιωτών, ως αξιωματικών ειδικών καθηκόντων του τομέα Υγειονομικού και συγκεκριμένα τριάντα (30) ψυχολόγων, δεκαπέντε (15) ψυχιάτρων, δεκατριών (13) παθολόγων και δύο (2) πνευμονολόγων προκηρύχθηκε από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

- Διαφήμιση -

Μετά τις απαραίτητες διαδικασίες και με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους, θα στελεχώσουν, μεταξύ άλλων, και τα περιφερειακά ιατρεία, που συστάθηκαν πρόσφατα με απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, στις έδρες αστυνομικών υπηρεσιών δεκατριών μεγάλων πόλεων της χώρας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η πρόσληψη άρτια καταρτισμένων επιστημόνων υγείας και η ένταξή τους στο δυναμικό της αποτελεί το επιστέγασμα της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλλεται για την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υγειονομικών υπηρεσιών στο προσωπικό του Σώματος.

Με τον τρόπο αυτό θα καλύπτονται με αμεσότητα κι αποτελεσματικότητα οι υγειονομικές ανάγκες τόσο του εν ενεργεία, όσο και του εν αποστρατεία προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και των οικογενειών τους.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν αυτοπροσώπως στο Αστυνομικό Τμήμα ή Αστυνομικό Σταθμό του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους ή στα προξενεία της Ελλάδας στις χώρες όπου διαμένουν, την αίτηση συμμετοχής με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, από 24-11-2021 μέχρι και την 15:00 ώρα της 23-12-2021.

Δείτε την προκήρυξη εδώ .

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.