Ανεξαρτητοποίηση Τερζή – Δηλώσεις και παραλειπόμενα (βίντεο)

301
Ανεξαρτητοποίηση Τερζή - Δηλώσεις και serrespost
- Διαφήμιση -

Ανεξαρτητοποίηση Τερζή – Δηλώσεις και παραλειπόμενα

Την ανεξαρτητοποίηση του από την παράταξη “ΣΕΡΡΑΣ” του Στέφανου Φωτιάδη , ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας 22/11, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερρών, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Τερζής.

- Διαφήμιση -

Μετά το τέλος της συνεδρίασης, σε δηλώσεις προέβη τόσο ο ανεξάρτητος πλέον Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Τερζής, όσο και ο επικεφαλής της παράταξης “ΣΕΡΡΑΣ” Στέφανος Φωτιάδης.

Ο κ.Τερζης ξεκαθάρισε ότι διαφωνεί με την πολιτική και την πρακτική της παράταξης, η οποία όπως χαρακτηριστικά είπε οφείλει να ασκεί έλεγχο στην Δημοτική Αρχή.
Το πλήρες κείμενο της επιστολής ανεξαρτητοποίησης του Βασίλη Τερζή ΕΔΩ

Από την πλευρά του ο κ.Φωτιάδης δήλωσε πως η ανεξαρτητοποίηση Τερζή δεν αποτελεί έκπληξη για την παράταξη και ευχήθηκε “καλή επιτυχία” στον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο.

Παραλειπόμενα:

  • Η ανακοίνωση ανεξαρτητοποίησης του Βασίλη Τερζή δεν αποτέλεσε έκπληξη για κανέναν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δ.Σερρών.
  • Στα πηγαδάκια μετά την συνεδρίαση πολλοί ήταν οι σύμβουλοι που σχολίαζαν το γεγονός ότι πλέον 2 μέλη του Συμβουλίου έχουν ανεξαρτητοποιηθεί (Θένια Χαραλαμπίδου και Βασίλης Τερζής)
  • Είναι γεγονός πως από την αρχή της θητείας του ο Βασίλης Τερζής λειτουργούσε ως ανεξάρτητος, καθώς έκανε “προσωπικές” τοποθετήσεις σχεδόν σε κάθε συνεδρίαση ενώ τακτικά εξέδιδε δελτία τύπου που υπέγραφε με το όνομά του και όχι με το όνομα της παράταξης.
- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.