Σέρρες: Θερμή υποδοχή στον Γιώργο Παπανδρέου

117
Σέρρες: Θερμή υποδοχή στον Γιώργο Παπανδρέου serrespost
- Διαφήμιση -

Σέρρες: Θερμή υποδοχή στον Γιώργο Παπανδρέου

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι Σερραίοι το βράδυ της Κυριακής 21/11/2021 στον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και υποψήφιο Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ στις εσωκομματικές εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου 2021.

- Διαφήμιση -

Στην ανοιχτή ομιλία που διοργανώθηκε στην πλατεία Κρονίου στο κέντρο της πόλης των Σερρών παραβρέθηκαν περισσότεροι από 200 πολίτες (οι 80 καθήμενοι) που για τις Σέρρες και για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν θεωρείται άκρως πετυχημένη.

Στην ομιλία του ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ανέφερε:
Οι Σέρρες έστειλαν το μήνυμα της νίκης και της δημιουργίας ενός μεγάλου και ισχυρού προοδευτικού σοσιαλιστικού κινήματος, που μπορεί να ανατρέψει τη σημερινή καθηλωτική ισορροπία και να πρωταγωνιστεί στις πολιτικές εξελίξεις.

Θέλουμε η χώρα να πορευτεί στο μέλλον με ένα ολοκληρωμένο εθνικό σχέδιο, που και να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις αιτίες των προβλημάτων και να οδηγεί την Ελλάδα και τους Έλληνες με σιγουριά στη μετάβαση στη νέα εποχή, απαντώντας ουσιαστικά στις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας.

Θέλουμε, στο πλαίσιο αυτό, και ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανασυγκρότησης του πρωτογενούς τομέα της παραγωγής, για νέες ελκυστικές και ανταγωνιστικές παραγωγές, με ποιοτικά προϊόντα και υψηλή αξία.

Οι Σέρρες είναι ένας νομός ιστορικός με πλούσιο φυσικό πλούτο και έναν παραγωγικό κάμπο που παρακμάζει εξαιτίας των επιλογών της Νέας Δημοκρατίας.

Και με συγκριτικά πλεονεκτήματα που παραμένουν αναξιοποίητα, όπως η γεωθερμία και οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, που μπορούν να καταστήσουν τη χώρα μας ενεργειακά αυτόνομη και ελκυστική για επενδύσεις.

Αλλά χρειαζόμαστε και ένα σχέδιο, με το οποίο θα καταστήσουμε τη χώρα ελκυστικό προορισμό για φοιτητές από όλο τον κόσμο ενισχύοντας τα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα και διαμορφώνοντας τις προϋποθέσεις για νέες ποιοτικές θέσεις εργασίας. Το τονίζω γνωρίζοντας το πόσο ταλαιπωρείται η περιοχή από την υψηλή ανεργία, που χτυπά ιδιαίτερα τους νέους.

Ας κάνουμε λοιπόν, το πρώτο βήμα για αυτήν τη νικηφόρα πορεία που ονειρευόμαστε, κάνοντας παράλληλα την ελπίδα, λεωφόρο προοπτικής για ένα καλύτερο μέλλον.

Ο κ.Παπανδρέου απάντησε σε ερωτήσεις που δέχθηκε από το κοινό και οι περισσότερες αφορούσαν την αναγέννηση του Κινήματος και τοπικά προβλήματα.

Από τα δημόσια πρόσωπα που διακρίναμε ξεχωρίσαμε τους πρώην βουλευτές, Αλέξανδρο Δαμιανίδη (ο οποίος εμφανίστηκε μετά από πολύ καιρό καθώς ζει στη Θεσσαλονίκη διετέλεσε βουλευτής Σερρών για 23 χρόνια, από το 1977 μέχρι το 2000, ενώ ήταν και υφυπουργός Γεωργίας από το 1995 έως το 1996, στην τελευταία κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου.), Μιχάλη Τζελέπη, τον Στέφανο Φωτιάδη πρώην Νομάρχη Σερρών και νυν επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δήμο Σερρών, ενώ από την Δημοτική παράταξη «ΣΕΡΡΑΣ» διακρίναμε τους δημοτικούς συμβούλους Χρυσούλα Δρίγκα και Σάκη Γάτσιο. Την επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Δυναμη Σερραίων» Αριάδνη Παπαφωτίου, τον πρώην υποψήφιο βουλευτή του ΚΙΝΑΛ κ. Πασχάλη Τόσιο, τον πρώην υποψήφιο βουλευτή Νίκο Γάδο, τον Στέλιο Σαουλίδη πρώην γγ του ΠΑΣΟΚ Σερρών, το μέλος της Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Δημήτρη Πουλτουρτζίδη, τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Σερρών Άλκη Απιδόπουλο κ.α.

Οι εκδηλώσεις του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμές προς το πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου που στο τέλος ζητούσαν επίμονα να φωτογραφηθούν μαζί του. Ιδιαίτερα θερμός ήταν ο εναγκαλισμός με τον πρώην βουλευτή Αλέξανδρο Δαμιανίδη.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.