Η πρώτη πατενταρισμένη φόρμουλα διατροφής για σκύλους με biospirulina

85
Η πρώτη πατενταρισμένη φόρμουλα διατροφής serrespost.gr
- Διαφήμιση -

Η πρώτη πατενταρισμένη φόρμουλα διατροφής για σκύλους με biospirulina είναι γεγονός

Την είδηση ανακοίνωσε φανερά ικανοποιημένος και περήφανος για το αποτέλεσμα, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Spirulina Line που παράγει την Ελληνική Βιολογική Σπιρουλίνα, Βαγγέλης Κουλτσιάκης.

- Διαφήμιση -

Η πρώτη πατενταρισμένη φόρμουλα διατροφής serrespost.gr

Η ανακοίνωση του κ.Κουλτσιάκη:
Είμαι πολύ περήφανος που σε συνεργασία με καθηγητές από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Spirulina Line αναπτύξαμε την πρώτη πατενταρισμένη φόρμουλα διατροφής για σκύλους στον κόσμο με συστατικά bio aloe vera, biospirulina, bio echinacea.

Τον Δεκεμβριο θα γίνει παγκόσμιο άνοιγμα στις διεθνείς αγορές, γιατί η ΕΥΖΟΙΑ των μικρών μας φίλων ξεκινάει με Ελληνική φόρμουλα και πατενταρισμένη στον ΟΒΙ !!!

Η πρώτη πατενταρισμένη φόρμουλα διατροφής serrespost.gr

H Spirulina Line με την Ελληνική Βιολογική Σπιρουλίνα Θερμών Νιγρίτας στην Eco Life Scandinavia & Nordic Organic Food Fair
Η Spirulina Line με την Ελληνική Βιολογική Σπιρουλίνα Θερμών Νιγρίτας συμμετέχει στην Eco Life Scandinavia & Nordic Organic Food Fair μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στην Ευρώπη που διεξάγεται στην Σκανδιναβία και πιο συγκεκριμένα στο Μάλμο της Σουηδίας και έχει σχέση με τα Βιολογικά προϊόντα, τα οργανικά προϊόντα και την eco ζωή.

Η Eco Life Scandinavia & Nordic Organic Food Fair είναι η μοναδική, αποκλειστική και διπλή Επαγγελματική Έκθεση για όλες τις χώρες της Σκανδιναβίας (Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία και Ισλανδία), οι οποίες και αποτελούν την Νο 1 αγορά στην Ευρώπη στην κατανάλωση βιολογικών και φυσικών προϊόντων.

Οι Σκανδιναβικές χώρες συνεχίζουν να ηγούνται στην πορεία προς μια αειφόρο, υγιή και ηθική διαβίωση και η Eco Life Scandinavia είναι η κορυφαία εμπορική έκθεση που αφορά φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα υγιεινής διατροφής, ευεξίας, προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.