Ο ΟΠΑΚΠΑ του Δ.Σερρών στο «Διακρατικό Συνέδριο για το Τοπίο» του έργου ADRI-LINK

199
Ο ΟΠΑΚΠΑ του Δ.Σερρών στο «Διακρατικό serrespost.gr
- Διαφήμιση -

Ο ΟΠΑΚΠΑ του Δ.Σερρών στο «Διακρατικό Συνέδριο για το Τοπίο» του έργου ADRI-LINK

Ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής, Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού Δήμου Σερρών, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «ADRI-LINK – Δίκτυο ερμηνείας τοπίου Αδριατικής” (ακρωνύμιο: ADRILINK), του Προγράμματος “Interreg V-Β Πρόγραμμα Αδριατικής – Ιονίου – ADRION 2014 -2020’’, στο οποίο συμμετέχει ως εταίρος, πρόκειται να συμμετάσχει στο «Διακρατικό Συνέδριο για το Τοπίο», που διοργανώνει ο εταίρος του έργου με την επωνυμία «CORILA – Κοινοπραξία για τη διαχείριση ερευνητικών δραστηριοτήτων στη λιμνοθάλασσα της Βενετίας», στην Βενετία, την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 9.00πμ στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Iuav της Βενετίας – Aula Magna Tolentini.

- Διαφήμιση -

Το συνέδριο θα περιλαμβάνει τις κάτωθι ενότητες :

Στην πρώτη ενότητα, με θέμα “Τοπίο και αειφόρος τουρισμός”, θα περιγραφεί και θα συζητηθεί η έννοια του τοπίου, υπό το φως της Ευρωπαϊκής Σύμβασης και των πρωτοβουλιών, μεθοδολογιών και προτάσεων που προέκυψαν.

Στην δεύτερη ενότητα
, με θέμα “Εργαλεία και μοντέλα διαχείρισης για την υποστήριξη των Κέντρων Ερμηνείας Τοπίου” θα διερευνηθούν οικονομικά θέματα, θέματα τεχνολογίας πληροφοριών και κοινωνικά μοντέλα και εργαλεία για την υποστήριξη της μακροπρόθεσμης διαχείρισης και βιωσιμότητας των Κέντρων Ερμηνείας Τοπίου.

Στην τρίτη ενότητα
, θα παρουσιαστούν στοιχεία για μια ολοκληρωμένη στρατηγική προσανατολισμένη στην ερμηνεία του τοπίου για τον αειφόρο τουρισμό.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.