Ευχαριστήριο του Δ.Βισαλτίας προς το Σύλλογο Τραγιλιωτών Θεσσαλονίκης για την εθελοντική αιμοδοσία

Ευχαριστήριο του Δ.Βισαλτίας προς το serrespost.gr
- Διαφήμιση -

Ευχαριστήριο του Δ.Βισαλτίας προς το Σύλλογο Τραγιλιωτών Θεσσαλονίκης για την εθελοντική αιμοδοσία.

Η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας, συγχαίρει και ευχαριστεί τον Σύλλογο Τραγιλιωτών Θεσσαλονίκης «ΟΡΦΕΑΣ» για την καθιερωμένη διενέργεια εθελοντικής αιμοδοσίας, στηρίζοντας εδώ και χρόνια την ανάγκη που δημιουργείται από την έλλειψη σε επάρκεια αίματος.

- Διαφήμιση -

Ευχαριστήριο του Δ.Βισαλτίας προς το serrespost.gr

Συγχαρητήρια αξίζουν στο προσωπικό υγείας του σταθμού αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και στην Διευθύντρια κυρία Κατερίνα Τζιούρα και κυρίως στους εθελοντές αιμοδότες παλαιούς και νέους που συμμετείχαν στην συγκεκριμένη δράση. Το παρόν έδωσαν και ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός και ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Θωμάς Μπιμπλιάς.

Ευχαριστήριο του Δ.Βισαλτίας προς το serrespost.gr

Η Δημοτική Αρχή στέκεται αρωγός στις προσπάθειες που πραγματοποιούν οι Σύλλογοι και φορείς του Δήμου Βισαλτίας, ώστε οι εθελοντές αιμοδότες να μπορούν να προσφέρουν ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας.

Τέτοιες δράσεις είναι αξιόλογες, και ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης όπως αυτή που περνάμε, καθώς οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες και δεν σταματούν να υπάρχουν.

Ας δείξουμε την αλληλεγγύη μας!

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.