Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνω Ποροΐων

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος serrespost.gr
- Διαφήμιση -

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνω Ποροΐων

Ο Υπεύθυνος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολιτικής Προστασίας Στάθης Ζαπρίδης  υποδέχθηκε τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας Στέφανο Κολοκούρη, στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνω Ποροΐων.

- Διαφήμιση -

Ο ίδιος έδειξε την ιδιαίτερη χαρά του για την επίσκεψη στην ακριτική περιοχή των Σερρών  και εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την ετοιμότητα που επέδειξε το Σώμα των Άνω Ποροΐων κατά τη διάρκεια του δύσκολου καλοκαιριού και την άμεση ανταπόκριση του, στις φωτιές της Ελλάδος! Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις καινούργιες εγκαταστάσεις του Κλιμακίου και εξήρε την συνεργασία Δήμου και Πυροσβεστικής που υπάρχει όλο αυτό το διάστημα.

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος serrespost.grΟ κ.Ζαπρίδης μετέφερε στον Αρχηγό ότι στρατηγική του Δήμου Σιντικής είναι η έγκαιρη πρόληψη έκτακτων αναγκών και η συνεχής επικοινωνία με τους πολίτες, που περιλαμβάνει διαρκείς ενημερώσεις για θέματα φυσικών καταστροφών.
Τόνισε επίσης, ότι το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνω Ποροΐων αποτελεί “κόσμημα” για την περιοχή μας και “σωσίβιο” σε δύσκολες περιστάσεις και αν μην τι άλλο θα πρέπει να εναρμονιστούν οι ανάγκες του, με την έλευση της κλιματικής αλλαγής που πλέον κάνει τα σημάδια της φανερά.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.