Τι είπε από τις Σέρρες ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου – Βίντεο

373
Τις Σέρρες επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη serrespost.gr
- Διαφήμιση -

Τις Σέρρες επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών. Ο κ.Εξαδάκτυλος συναντήθηκε με φορείς της πόλης και εκπροσώπους των υγειονομικών.

- Διαφήμιση -

Όπως δήλωσε ο κ.Εξαδάκτυλος, στόχος των επαφών αυτών είναι να αποτυπωθεί μία εικόνα ως προς την πορεία του κορωνοϊού στις Σέρρες, την πορεία των εμβολιασμών αλλά και την τρέχουσα κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ο Πρόεδρος τόνισε για μια ακόμη φορά την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, ιδιαίτερα στα άτομα της τρίτης ηλικίας, ενώ παράλληλα εξήρε την προσπάθεια των ιατρών στο Νοσοκομείο Σερρών που επί μήνες “μάχονται” με την πανδημία.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ν.Σερρών Άγγελος Βάκαλος, δήλωσε πως τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν κάποιες δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, σε συνεργασία με τον Δήμο και την Μητρόπολη.

Από την πλευρά του ο Δ/ντης της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου, Δημήτρης Μπαλαξής, χαρακτήρισε εξαιρετικά χρήσιμη την επίσκεψη του κ.Εξαδάκτυλου καθώς συζητήθηκαν σημαντικά θέματα και προέκυψαν εποικοδομητικά συμπεράσματα.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.