ΑΕΣ – Τιμητικό δείπνο στην Εφηβική ομάδα και τους γονείς των αθλητών

496
ΑΕΣ - Τιμητικό δείπνο στην Εφηβική ομάδα serrespost.gr
- Διαφήμιση -

ΑΕΣ – Τιμητικό δείπνο στην Εφηβική ομάδα και τους γονείς των αθλητών

Η Διοίκηση της ΑΕ Σερρών το βράδυ του Σαββάτου 16/10 παρέθεσε δείπνο τιμής στους αθλητές, τους γονείς και τους προπονητές της ομάδας των Εφήβων Γιάννη Κακιούζη (με την σύζυγό του Ηρώ) και Γιώργο Μπίλιο, στα πλαίσια της ανάπτυξης οικογενειακού κλίματος στους κόλπους της ΑΕΣ.

- Διαφήμιση -

ΑΕΣ - Τιμητικό δείπνο στην Εφηβική ομάδα serrespost.gr ΑΕΣ - Τιμητικό δείπνο στην Εφηβική ομάδα serrespost.grΗ ταβέρνα «Ταξύδια» στο Μητρούσι φιλοξένησε το δείπνο που διοργάνωσε ο Πρόεδρος της ΑΕΣ Βέρρος Κωνσταντίνος μαζί με τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Μίλτο Ματζαρίδη και το οποίο τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός Τάσος Παναγιώτου και ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Λευκώνα Γιάννης Αρχοντίδης, συμμέτοχοι στο εγχείρημα της συμπόρευσης των σερραϊκών ομάδων στην οποία από τους κύριους ρόλους έχει η ΑΕΣ, καθώς ο Πρόεδρος της Βέρρος Κωνσταντίνος είναι και Γενικός Αρχηγός του εγχειρήματος.

ΑΕΣ - Τιμητικό δείπνο στην Εφηβική ομάδα serrespost.gr ΑΕΣ - Τιμητικό δείπνο στην Εφηβική ομάδα serrespost.grΕπίσης τίμησαν με την παρουσία τους:
Από την ομάδα του Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ οι κ.κ. Αλέξανδρος Παρασκευιώτης έφορος της ομάδας και Βαλάντης Τσούλκας Επιμελητής.
Από την ομάδα της ΑΕΣ τα μέλη του ΔΣ κ.κ. Αθανάσιος Μάγειρας (Γεν.Γραμματέας) και Χατζηδήμος Κρυωνάς καθώς και ο γιατρός της ομάδας κ.Νάσος Παπαδόπουλος.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.