Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Βισαλτία – Άμεσες παρεμβάσεις από το Δήμο

230
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Βισαλτία serrespost.gr
- Διαφήμιση -

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Βισαλτία – Άμεσες παρεμβάσεις από το Δήμο

Έντονα προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία «Μπάλλος» στο πέρασμά της από τον Δήμο Βισαλτίας, με πλημμύρες και ζημιές σε δίκτυα και υποδομές. Ήδη, υποβλήθηκε αίτημα στην Πολιτική Προστασία της Π.Ε. Σερρών να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν σχεδόν σε όλη την έκταση του Δήμου.

- Διαφήμιση -

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Βισαλτία serrespost.grΣε Νιγρίτα, Θερμά, Τερπνή, Αγία Παρασκευή, Σησαμιά, Τριανταφυλλιά, Νικόκλεια, Δάφνη, Ορέσκεια, Καστανοχώρι, Ευκαρπία, Αηδονοχώρι, Ίβηρα, Χουμνικό και Βέργη προκλήθηκαν ζημιές σε γέφυρες, σε αγροτικούς οδούς, ιρλανδικές διαβάσεις, δίκτυα ύδρευσης και άρδευσης, πλημμύρισαν αγροτεμάχια.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Βισαλτία serrespost.grΑπό την πρώτη στιγμή το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου σε συνεργασία με την Δ.Ε.Υ.Α.Β. και τους υπαλλήλους βρέθηκαν στις πληγείσες περιοχές. Έγινε καθαρισμός του οδικού δικτύου Θερμών – Λαγκαδίου, Θερμών-Πατρικίου-Λευκοτόπου και προχώρησαν σε παρεμβάσεις στην αγροτική οδοποιία και σε δίκτυα ύδρευσης, όπου το επέτρεπαν οι συνθήκες.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Βισαλτία serrespost.grΠαράλληλα ο Δήμαρχος επικοινώνησε με το Υπουργείο Υποδομών, τον Αντιπεριφερειάρχη και τους αρμόδιους των Υπηρεσιών της Π.Ε. Σερρών αλλά και με τον ΕΛΓΑ, για την άμεση συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων και την επίλυση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.