Συνεδριάζει με 39 θέματα προς συζήτηση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών

73
Αποφασίστηκε από την Οικονομική Επιτροπή serrespost Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του serrespost.gr Αναβολή της 27ης Συνεδρίασης του Δημοτικού serrespost.gr Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δ.Σερρών serrespost.gr Συνεδριάζει με 39 θέματα προς συζήτηση serrespost.gr Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δ.Σερρών serrespost.gr Συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών το serrespost.gr Αναβολή της 18ης Συνεδρίασης του Δημοτικού serrespost.gr Συνεδριάζει το ΔΣ του Δ.Σερρών για τον serrespost.gr Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών serrespost.gr Προμήθεια ξύλινου δαπέδου Οικονομική Επιτροπή Συνεδριάζει κατεπειγόντως Οικονομική Επιτροπή Συνεδριάζει το Συνεδριάζει η Οικονομική Συνεδριάζει η Οικονομική Κατεπείγουσα συνεδρίαση Χρυσοπηγή Οικονομική Επιτροπή Συνεδριάζει η Οικονομική συνεδριάσεις
- Διαφήμιση -

Συνεδριάζει με 39 θέματα προς συζήτηση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών, τη  Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 12:00 μ., για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Ορισμός Δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών, στην με αρ. κατάθεσης ΠΡ 13/25-02-2021 Προσφυγή του Δημητρίου Μοσχολιού κατά του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “Δήμος Σερρών”.

- Διαφήμιση -

ΘΕΜΑ 2ο: Ορισμός Δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών, στην με αρ. κατάθεσης ΠΡ 290/19-12-2019 Προσφυγή του Αποστόλου Γανίτη κατά του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “Δήμος Σερρών”.

ΘΕΜΑ 3ο: Ορισμός Δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών, στην με αρ.κατάθεσης ΠΡ 284/16-12-2019 Προσφυγή του Αλέξανδρου Τσακιρίδη κατά του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “Δήμος Σερρών”.

ΘΕΜΑ 4ο: Ορισμός Δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών, στην με αρ.κατάθεσης ΠΡ 11/20-01-2020 Προσφυγή της εταιρίας Ι.Ζαραφίδης – Μ.Χατζηπαζαρλής Ο.Ε. κατά του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “Δήμος Σερρών”.

ΘΕΜΑ 5ο: Ορισμός Δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών, στην με αρ.κατάθεσης ΠΡ 38/11-3-2020 Προσφυγή της εταιρίας SINATRA MON IKE κατά του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “Δήμος Σερρών”.

ΘΕΜΑ 6ο: Ορισμός Δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών, στην με αρ.κατάθεσης ΠΡ 98/04-08-2020 Προσφυγή της εταιρίας SINATRA MON IKE κατά του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “Δήμος Σερρών”.

ΘΕΜΑ 7ο: Ορισμός Δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών, στην με αρ.κατάθεσης ΠΡ 136/16-10-2020 Προσφυγή της εταιρίας SINATRA MON IKE κατά του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “Δήμος Σερρών”.

ΘΕΜΑ 8ο: Ορισμός Δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών, στην με αρ.κατάθεσης ΠΡ 30/28-2-2020 Προσφυγή της εταιρίας ΜΑΝΤΑΜ IKE κατά του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “Δήμος Σερρών”.

ΘΕΜΑ 9ο: Ορισμός Δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών, στην με αρ.εισαγωγής ΠΡ 262/19-11-2021 Προσφυγή του Στέργιου Καλαϊτζή κατά του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “Δήμος Σερρών”.

ΘΕΜΑ 10ο:Ορισμός Δικηγόρου προκειμένου να παραστεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών, στην με αρ.εισαγωγής ΠΡ 4/29-1-2021 Προσφυγή της Αθανασίας Καραγιάννη Στέργιου Καλαϊτζή κατά του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “Δήμος Σερρών”.

Δείτε όλα τα θέματα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.