Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Σερρών – Τα θέματα

113
2022 και ώρα 12:00' μ., στην πρώην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της η
- Διαφήμιση -

Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Σερρών, στις 18 Οκτωβρίου 2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.30 π.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης στα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1ο ΘΕΜΑ: Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων τον ιδιοκτήτη καταστήματος Δ. ΚΗΠΟΥΡΟΣ-Ν. ΣΤΟΓΙΟΣ Ο.Ε. επί του πεζοδρομίου της οδού Γ. Παπανδρέου 1.

- Διαφήμιση -

2ο ΘΕΜΑ: Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στην ιδιοκτήτρια καταστήματος κ. Γερασίμου Μαρία επί της οδού Βασ. Βασιλείου & Ομήρων (γωνία

3ο ΘΕΜΑ: Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης εμπορευμάτων στον ιδιοκτήτη καταστήματος ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟΥ κ. Τοτίκο Βασίλειο επί των οδών Κωνσταντινουπόλεως & Δ. Σολωμού.

4ο ΘΕΜΑ: Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στον ιδιοκτήτη καταστήματος κ. Πασχάλη Πέτρο επί του πεζοδρόμου των οδών Κουντουριώτη & Βότση.

5ο ΘΕΜΑ: Έγκριση απαλλαγής από απότμηση πεζοδρομίου στο αγροτεμάχιο υπ’ αριθμ. 5657 για την άδεια λειτουργίας της συνεταιριστικής επιχείρησης φαρμακοποιών Σερρών

6ο ΘΕΜΑ: Θεσμοθέτηση φορτοεκφόρτωσης στην οδό Μαγνησίας

7ο ΘΕΜΑ: Αναγκαστικές ανακομιδές

 

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.