Το θέμα των τελών έθεσε ο Σ.Κοτσαμπάς στον Υπουργό – Η απάντηση του κ.Πέτσα (βίντεο)

Στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε serrespost.gr
- Διαφήμιση -

Στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο ΔΗΠΕΘΕ Σερρών υπό τον αν.Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα παρουσία όλων των φορέων του Νομού Σερρών, τέθηκαν ερωτήματα προς τον Υπουργό, από τους εκπροσώπους των φορέων.

Ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ και της Ένωσης Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης Σωτήρης Κοτσαμπάς, έθεσε στον κ.Πέτσα το θέμα των Δημοτικών Τελών, που όπως φαίνεται ενώ αποφασίστηκε κεντρικά, “κόλλησε” στην εφαρμογή του από τους Δήμους. 

- Διαφήμιση -

Στο βίντεο που ακολουθεί η τοποθέτηση του κ.Κοτσαμπά και η απάντηση του κ.Πέτσα.

Ο κ.Κοτσαμπάς έθεσε προς τον Υπουργό και μια σειρά θεμάτων που αφορούν τις συνέπειες που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες γενικότερα και οι εστιάτορες ειδικότερα, από τα περιοριστικά μέτρα που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε πως πρέπει να εγκριθεί νέο πακέτο στήριξης προς όλους τους επαγγελματίες, ενώ ειδικότερα για τους εστιάτορες είπε χαρακτηριστικά: “Με 50% εμβολιασμένους στον Νομό Σερρών, έχουμε 50% πελατεία στα μαγαζιά μας, γεγονός που οδηγεί σε οικονομικό αδιέξοδο”.

 

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.