Στο Διοικητήριο Σερρών ο αν.Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας – Βίντεο

74
Στο Διοικητήριο Σερρών ο αν.Υπουργός serrespost.gr
- Διαφήμιση -

Στο Διοικητήριο Σερρών ο αν.Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας

Τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ.Στέλιο Πέτσα υποδέχθηκε σήμερα, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021, στο Διοικητήριο Σερρών, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ.Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

- Διαφήμιση -

Στη σύντομη συνάντηση που είχαν, σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, ο υπουργός αναφέρθηκε στην μεταρρυθμιστική πολιτική της κυβέρνησης στον τομέα του Α΄ και Β΄ βαθμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης από την πλευρά του επεσήμανε την ικανοποίησή του από την αποδοτικότητα των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, που είχε την δυνατότητα να διαπιστώσει κατά την μέχρι τώρα θητεία του, εξέφρασε δε την αναγκαιότητα για νέες προσλήψεις προσωπικού, ώστε να διευκολυνθεί η ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών.

Στο Διοικητήριο Σερρών ο αν.Υπουργός serrespost.grΑκολούθως, ο κ. Σπυρόπουλος συνόδευσε τον Στέλιο Πέτσα στην αίθουσα “Κωνσταντίνος Καραμανλής” του Διοικητηρίου, ενώ σε δηλώσεις τους προς τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, προέτρεψαν και οι δύο, τους πολίτες να εμβολιαστούν, αξιοποιώντας το επίτευγμα της επιστήμης προκειμένου να οχυρώσουν την υγεία τους και προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Επίσης ο Υπουργός δήλωσε πως δεν υπάρχει περίπτωση να επεκταθεί η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, ενώ υπογράμμισε πως οι πολίτες μπορούν να κρίνουν, βλέποντας τα ποσοστά των νοσηλειών και των θανάτων στους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας.

Για τα υπό ένταξη έργα των Δήμων, ο κ.Πέτσας δήλωσε πως στόχος είναι να ενταχθούν όσο το δυνατόν περισσότερα μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, ενώ τόνισε πως το τελευταίο εξάμηνο μέσω του “Αντώνης Τρίτσης” εντάχθηκαν έργα 1 δισ., δίνοντας την δυνατότητα στους Δήμους να τρέξουν την διαδικασία το επόμενο διάστημα.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών προσέφερε στον Υπουργό σπιρουλίνα και ακανέδες, αλλά και ένα βιβλίο με το Έπος του Ρούπελ, ενώ τον κάλεσε να παρακολουθήσει την αναβίωση της Μάχης των Οχυρών. Στο Διοικητήριο Σερρών ο αν.Υπουργός serrespost.grΑκολούθησε επίσκεψη στο Δημαρχείο Σερρών και σύσκεψη στο ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, παρουσία Δημάρχων και φορέων της πόλης και του Νομού.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.