Στις Σέρρες θα συνεδριάσει η Τεχνική Επιτροπή της ΕΔΕΥΑ αύριο 15/10

88
Στις Σέρρες θα συνεδριάσει η Τεχνική Επιτροπή serrespost.gr
- Διαφήμιση -

Στις Σέρρες θα συνεδριάσει η Τεχνική Επιτροπή της ΕΔΕΥΑ αύριο 15/10

Στην πόλη των Σερρών θα συνεδριάσει η Τεχνική Επιτροπή της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης (Ε.Δ.Ε.Υ.Α.) την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 10:30 π.μ.

- Διαφήμιση -

Οι εργασίες θα φιλοξενηθούν στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που η Τεχνική Επιτροπή συνεδριάζει εκτός της έδρας της Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Στην συνεδρίαση θα παρευρεθεί και η Γενική Διευθύντρια της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. κ. Όλγα Κοτσελίδου.

Στόχος της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Δ.Ε.Υ.Α., είναι να παρέχει βοήθεια με τη μορφή του Τεχνικού Συμβούλου στις ΔΕΥΑ. Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της, αξιοποιεί και διαχέει στις ΔΕΥΑ πληροφορίες, εμπειρίες και τεχνικές γνώσεις, με στόχο την ενίσχυση και ενδυνάμωση κυρίως των νεοσύστατων ΔΕΥΑ.

Το πρόγραμμα-θεματολογία της συνεδρίασης έχει ως εξής:

1. Προσέλευση – Χαιρετισμοί

2. Ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα των Δ.Ε.Υ.Α. (προσλήψεις, ενέργεια κ.λ.π.)

3. Εμπειρογνωμοσύνη της DG Regio για τις Δ.Ε.Υ.Α.

4. Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο 2021-2027 – Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» -Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας – Ετοιμότητα των Δ.Ε.Υ.Α.

5. Οδηγός Εκτέλεσης Δημοσίων Συμβάσεων του Ν.4412/2016

6. Προγραμματισμός για την νέα χρονιά

7. Διάφορα

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.