“Εμμανουήλ Παπάς” μια παράσταση για τον “Ορφέα”

104
- Διαφήμιση -

“Εμμανουήλ Παπάς” μια παράσταση για τον “Ορφέα”

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών συνεχίζοντας να δείχνει την αμέριστη υποστήριξη του στον ιστορικό Σύλλογο “Ορφέα” Σερρών με απόφαση του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου θα δώσει το Σάββατο 16 Οκτωβρίου μια παράσταση του έργου
«Εμμανουήλ Παπάς» στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου «Αστέρια» στις 20.30, με ένα συμβολικό αντίτιμο των 5 ευρώ τα έσοδα της οποίας θα πάνε εξ ολοκλήρου και απευθείας στον σύλλογο Ορφέα.

- Διαφήμιση -

Ας στηρίξουμε όλοι τον Ορφέα Σερρών.

Διάθεση εισιτηρίων καθημερινά 10.00΄ π.μ. – 14.00 το φουαγιέ του θεάτρου «Αστέρια»
Υπεύθυνος φορέας για την έκδοση και διάθεση των εισιτηρίων είναι ο Όμιλος «ΟΡΦΕΑΣ» Σερρών.

Η είσοδος για το κοινό θα πραγματοποιείται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (συνδυαστικά με αστυνομική ταυτότητα ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας) και για τους ανήλικους θεατές 4 έως 11 ετών self test τελευταίου 24ώρου.

Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλούς προσέλευσης και παραμονής στον χώρο για την αποφυγή εξάπλωσης του COVID-19 όπως αυτά ορίζονται με την από 04/10/21 , Α.Π εισερχόμενα 473468 οδηγία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.