Επίσκεψη Λευτέρη Αβραμάκη στην Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών

186
Επίσκεψη Λευτέρη Αβραμάκη στην Διεύθυνση serrespost.gr
- Διαφήμιση -

Επίσκεψη Λευτέρη Αβραμάκη στην Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών.

Ο βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Λευτέρης Αβραμάκης, στα πλαίσια ενός διαρκούς κύκλου επαφών με φορείς και υπηρεσίες της ελληνικής πολιτείας βρέθηκε χθες στην Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών, όπου συνομίλησε με τους επικεφαλής και στελέχη για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν την περίοδο του covid – 19 και της κλιματικής αλλαγής στο Νομό μας.

- Διαφήμιση -

Αρχικά, ο Λευτέρης Αβραμάκης συνάντησε τον νέο Διευθυντή της Δ.Α.Σ. Ευάγγελο Τσιώτα καθώς και στελέχη της υπηρεσίας και έγινε κοινωνός μιας σειράς προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Ελληνική Αστυνομία σήμερα στις Σέρρες. Η εγκληματικότητα στο Νομό μας και η αποτελεσματική δράση της Διεύθυνσης αποτέλεσαν το κύριο θέμα συζήτησης. Εν συνεχεία τέθηκαν υπόψιν του βουλευτή μια σειρά αιτημάτων των αστυνομικών υπαλλήλων, όπως είναι η αύξηση των οργανικών θέσεων και η ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής, ώστε το έργο τους να γίνει ακόμη πιο αποτελεσματικό.

Επίσκεψη Λευτέρη Αβραμάκη στην Διεύθυνση serrespost.grΈπειτα, ο Λευτέρης Αβραμάκης βρέθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών, όπου συνάντησε λόγω απουσίας του Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Σωτήρη Δημητράκη, τον Αντιπύραρχο Διοικητή Νίκο Παπαδόπουλο, ενώ συνομίλησε και με υπαλλήλους της Υπηρεσίας καταγράφοντας τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν. Η εγκατάσταση της Υπηρεσίας σε ένα πιο λειτουργικό και σύγχρονο κτίριο, η αναδιάρθρωση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, οι προσλήψεις προσωπικού, η ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής, οι χρωστούμενες από προηγούμενα έτη άδειες, η ένταξη των υπαλλήλων στο επίδομα βαρέων και ανθυγιεινών αποτέλεσαν τα κυριότερα θέματα συζήτησης.

Επίσκεψη Λευτέρη Αβραμάκη στην Διεύθυνση serrespost.gr

Στα πλαίσια των συναντήσεων αυτών ο Λευτέρης Αβραμάκης δήλωσε:
«Στην προσπάθεια ανάδειξης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Νομός μας και κυρίως της σύνταξης και της κατάθεσης προτάσεων για την επίτευξη λύσεων βρέθηκα χθες στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική των Σερρών. Οι δύο αυτοί φορείς, που από τη φύση τους πρέπει να λειτουργούν σταθερά δίπλα στον πολίτη, έχοντας κομβικό ρόλο στην ενίσχυση της ασφάλειας του και την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής βρίσκονται σήμερα μπροστά σε μία σειρά προβλημάτων που επιζητούν λύση, η οποία όμως δεν φαίνεται να έρχεται από την κυβέρνηση για το Νομό Σερρών. Ως αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα πάψουμε, λοιπόν, να προτείνουμε λύσεις, όσο και αν η κυβέρνηση σήμερα κωφεύει. Η ελληνική επαρχία έχει ανάγκη από πολιτικές που θα έχουν στο επίκεντρο την αναγέννηση της, την επαναφορά της στην ανάπτυξη και την διασφάλιση ενός αξιοπρεπούς επιπέδου διαβίωσης. Έχει ανάγκη από πολιτικές που θα βάζουν τέλος στην διαρκή απαξίωση των πολιτών που ζουν μακριά από την Αθήνα. Η αξιωματική αντιπολίτευση, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με τους βουλευτές και τα στελέχη του θα’ ναι πάντα παρών στην διεκδίκηση αυτών των πολιτικών. Η ενίσχυσή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα φέρνει ακόμη πιο κοντά την υλοποίησή τους.»

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.