Εργασίες κοπής χόρτων σε επαρχιακή οδό του Δήμου Βισαλτίας

149
Εργασίες κοπής χόρτων σε επαρχιακή οδό του serrespost.gr
- Διαφήμιση -

Εργασίες κοπής χόρτων σε επαρχιακή οδό του Δήμου Βισαλτίας

Εργασίες κοπής χόρτων στην επαρχιακή οδό από τη διασταύρωση για τη Νιγρίτα έως τα Στεφανινά θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

- Διαφήμιση -

Πιο αναλυτικά θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής χόρτων, καθώς και καθαρισμού του ερείσματος της 18ης επαρχιακής οδού «Στεφανινά – Λίμνη – Σκεπαστό – όρια Νομού προς Σέρρες» από την διασταύρωση για τη Νιγρίτα έως τον οικισμό Στεφανινών. Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί από σήμερα Παρασκευή 1 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 7.30 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Λητής και το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.