Χωρίς τραπεζοκαθίσματα από 1/1/2022 η Πλατεία Ελευθερίας – Βίντεο

832
Χωρίς τραπεζοκαθίσματα από 1/1/2022 serrespost.gr
- Διαφήμιση -

Χωρίς τραπεζοκαθίσματα από 1/1/2022 η Πλατεία Ελευθερίας

Το θέμα της απομάκρυνσης των τραπεζοκαθισμάτων από την Πλατεία Ελευθερίας συζητήθηκε χθες στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, καθώς συμπεριλαμβανόταν στα θέματα ημερήσια διάταξης.

- Διαφήμιση -

Συγκεκριμένα αφορά την απομάκρυνση των τραπεζοκαθισμάτων που αναπτύσσουν δύο καταστήματα εστίασης πάνω στην επιφάνεια της Πλατείας (στο εσωτερικό της).

Διευκρινίστηκε πως περιμετρικά της Πλατείας τα καταστήματα θα λειτουργούν κανονικά, όπως προβλέπεται.

Πριν την έναρξη της συζήτησης τον λόγο πήρε εκπρόσωπος του καταστήματος “ΧΡΥΣΟ”, ο οποίος ζήτησε αναβολή της συζήτησης ώστε να παραστεί δικηγόρος και ανέφερε ότι η οικονομική ζημία που θα υποστεί η επιχείρηση είναι δυσβάσταχτη.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Στέφανος Φωτιάδης ο οποίος ζήτησε να συζητηθεί το θέμα συνολικά και όχι μόνο για το εσωτερικό της πλατείας, καθώς όπως είπε, στη συνείδηση όλων πλατεία Ελευθερίας θεωρείται και όλη η πεζοδρομημένη επιφάνεια που παλιότερα ήταν δρόμοι.

Στο ίδιο μήκος κύματος οι τοποθετήσεις του κ.Φαρμάκη και του κ.Γεωργούλα.

Ο Δήμαρχος Σερραίων ανέφερε πως πλατεία ορίζεται μόνο το εσωτερικό όπου δραστηριοποιούνται σήμερα δύο καταστήματα εστίασης και πως εν ευθέτω χρόνω θα συζητηθεί και ότι αφορά τον περιβάλλοντα χώρο (πεζόδρομοι γύρω από την πλατεία).

Η πρόταση της Δημοτικής Αρχής υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.

Χωρίς τραπεζοκαθίσματα από 1/1/2022 η Πλατεία Ελευθερίας
Αναλυτικά οι τοποθετήσεις στο βίντεο που ακολουθεί:

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.