Με προβλήματα ξεκινούν τη λειτουργία τους οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι – Βίντεο

533
Με προβλήματα ξεκινούν τη λειτουργία τους serrespost.gr
- Διαφήμιση -

Με προβλήματα ξεκινούν τη λειτουργία τους οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι σε όλη τη χώρα καθώς τα μέτρα που τους έχουν επιβληθεί για την προστασία από την πανδημία, δημιουργούν προβλήματα.

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια αναστολής λειτουργίας και εκδηλώσεων και με τα μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων να “διψούν” για επιστροφή στα μαθήματα, οι Πρόεδροι σκέφτονται πως θα ανταπεξέλθουν οικονομικά. 

- Διαφήμιση -

Ο περιορισμός των χορευτών ανα τμήμα, η απολύμανση μετά από κάθε διδακτική ώρα και τα πάγια χρέη που έχουν συσσωρευτεί καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη τη λειτουργία των συλλόγων, οι οποίοι για μια ακόμη φορά ζητούν την συμπαράσταση της πολιτείας. 

Στο βίντεο που ακολουθεί μιλούν για το θέμα η Πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Ν.Σερρών Ανθούλα Ευσταθοπούλου, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων Αριστείδης Χρυσόπουλος καθώς και ο Δήμαρχος Σερραίων Αλέξανδρος Χρυσάφης.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.