Θεατρική παράσταση 1ου Γυμνασίου Σερρών στο πλαίσιο των 200 χρόνων από την Επανάσταση

Θεατρική παράσταση 1ου Γυμνασίου Σερρών serrespost.gr Μια εξαιρετική παράσταση θα ανεβάσουν serrespost.gr
- Διαφήμιση -

Μια εξαιρετική παράσταση θα ανεβάσουν οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Σερρών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Μια δράση που υλοποιεί το 1ο Γυμνάσιο Σερρών σε συνεργασία με τον Δήμο Σερρών και την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.).

- Διαφήμιση -

Η μαθητική θεατρική παράσταση “Ιωάννης Καποδίστριας- Ρωξάνδρα Στούρτζα: Μια ανεκπλήρωτη αγάπη”, θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 20:30, στον αύλειο χώρο του σχολείου, όπου και θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα μέτρα προστασίας από την επιδημία του Covid19.

Η θεατρική μεταγραφή του ομότιτλου βιβλίου της κ. Ελένης Ε. Κούκου, έγινε από την κ. Θεοδώρα Τζιντζή, φιλόλογο του 1ου Γυμνασίου Σερρών.

Μια εξαιρετική παράσταση θα ανεβάσουν serrespost.grΝα επισημανθεί ότι κατά τη διάρκεια της εισόδου στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου πρέπει να επιδεικνύεται η αστυνομική ταυτότητα, καθώς και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης 6 μηνών ή αρνητικό rapid test 48 ωρών και για τους ανήλικους self test.

Ώρα προσέλευσης μέχρι 20.15 και από τις 2 εισόδους του σχολείου.

Χορηγός Επικοινωνίας: serrespost.gr

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.