Κώστας Καρπουχτσής: 99% των σερραϊκών επιχειρήσεων εκτός Ταμείου Ανάκαμψης

245
Κώστας Καρπουχτσής: 99% των σερραϊκών serrespost.gr Κώστας Καρπουχτσής O Λαϊλιάς στο serrespost.gr Καρπουχτσής Αναπτυξιακού Οργανισμού Καρπουχτσής Ν/Σ ΥΠΑΙΘ δεν κίνδυνοι άρθρο
- Διαφήμιση -

Κώστας Καρπουχτσής: 99% των σερραϊκών επιχειρήσεων εκτός Ταμείου Ανάκαμψης

Το 99% των σερραϊκών επιχειρήσεων, ως μικρομεσαίες που είναι, θα πρέπει να «χωνέψουν» πως αν δεν συγ –«χωνευτούν» δεν θα δουν ούτε ευρώ από το πολυδιαφημισμένο Ταμείο Ανάκαμψης, αν λάβουμε υπόψη πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.

- Διαφήμιση -

Το Ταμείο Ανάκαμψης είναι φανερό πως σχεδιάστηκε από τη σημερινή κυβέρνηση χωρίς να λαμβάνει υπόψη του το πως πρέπει να αναδιαρθρώσουμε πραγματικά την παραγωγική μας βάση, και χωρίς να λαμβάνει υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των τοπικών οικονομιών και τις ανάγκες των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε αυτές.

«Συγχώνευση ή λουκέτο» είναι, σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, το δίλημμα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις! Τόσο «απλά», τόσο κυνικά!

Η ανάγκη για ενίσχυση και ενεργοποίηση της Αναπτυξιακής Τράπεζας αποτελεί ίσως τη μόνη λύση για διεύρυνση των κριτηρίων τραπεζικού δανεισμού και μια ισόρροπη κατανομή των πόρων προς τις επιχειρήσεις.

Πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη – Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.