Έγκριση λειτουργίας των ολιγομελών τμημάτων ομάδων μαθημάτων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ στην ΠΕ Σερρών

Έγκριση λειτουργίας των ολιγομελών τμημάτων serrespost.gr Χωρίς προβλήματα
- Διαφήμιση -

Έγκριση λειτουργίας των ολιγομελών τμημάτων ομάδων μαθημάτων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ στην ΠΕ Σερρών

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Σερρών Στέλιος Ρίζος, ανακοινώνει την έγκριση λειτουργίας, από το Υπουργείο Παιδείας, των ολιγομελών τμημάτων ομάδων μαθημάτων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ στην ΠΕ Σερρών και παράλληλα ευχαριστεί τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, για το ενδιαφέρον και την ουσιαστική και αποτελεσματική του στήριξη στο συγκεκριμένο αίτημα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Σερρών.

- Διαφήμιση -

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του Δ/ντη Δευτεροβάθμιας Ν.Σερρών Στέλιου Ρίζου:
“Θέλω να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ από καρδιάς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή που άμεσα στήριξε το αίτημα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΣΕΡΡΩΝ προς το Υπουργείο Παιδείας και είχαμε αίσιο τέλος στην κατά παρέκκλιση έγκριση λειτουργίας των ολιγομελών τμημάτων ομάδων μαθημάτων των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων.
Η λειτουργία των ολιγομελών τμημάτων υφίσταται για να εξυπηρετήσει κυρίως τα σχολεία της επαρχίας, λόγω της δύσκολης γεωγραφικής δομής και του ανάγλυφου της πατρίδας μας. Συγκεκριμένα, στηρίχτηκαν περιφερειακά ιστορικά Λύκεια της Περιφερειακής ενότητας Σερρών (ΓΕΛ Σιδηροκάστρου, Νέας Ζίχνης, Νέου Σκοπού, Πεντάπολης, Προβατά, Σκουτάρεως αλλά και όλα τα ΕΠΑΛ) που δέχονται μαθητές από πολλά χωριά. Η εύρυθμη λειτουργία τους είναι πρώτο μέλημά μας, γιατί αφορά στην μόρφωση των παιδιών μας και στην απρόσκοπτη προσήλωση όλων μας σε αυτή.

Επίσης ευχαριστώ όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν, Βουλευτές και Δημάρχους, για την στήριξη του αιτήματός μας.”

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.