ΔΕΥΑΣ – Προς πόση το νερό σε Μελενικιώτικα Αγ.Γεώργιο Λευκώνα και Χρυσοπηγή (1ο-3ο χμ)

Διακοπή υδροδότησης (19/1/22) serrespost ΔΕΥΑΣ - Διακοπή υδροδότησης αύριο 19/10 serrespost.gr ΔΕΥΑΣ - Διακοπή υδροδότησης τη Δευτέρα serrespost.gr ΔΕΥΑΣ - Προς πόση το νερό σε Μελενικιώτικα serrespost.gr Έκτακτη ανακοίνωση της ΔΕΥΑΣ για μη serrespost.gr Διακοπή υδροδότησης αύριο στο Λευκώνα serrespost.gr διακοπή υδροδότησης διακοπή ΔΕΥΑΣ Ορεινής διακοπή υδροδότησης Ορεινής έκτακτη Διακοπή υδροδότησης υδροδότησης Real News Διακοπή ΔΕΥΑΣ υδροδότησης το νερό Ορεινής Έκτακτη ανακοίνωση Έκτακτη ανακοίνωση
- Διαφήμιση -

ΔΕΥΑΣ – Προς πόση το νερό σε Μελενικιώτικα Αγ.Γεώργιο Λευκώνα και Χρυσοπηγή (1ο-3ο χμ)

Ανακοινώσεις ΔΕΥΑΣ:
Μετά από εκτενείς καθαρισμούς του δικτύου ύδρευσης της περιοχής Αγίου Γεωργίου Λευκώνα, που είχαν ως τελικό αποτέλεσμα την υδροδότηση με κατάλληλο πόσιμο νερό, ενημερώνουμε τους κατοίκους ότι μπορούν να χρησιμοποιούν το νερό του δικτύου ύδρευσης και για πόση.

- Διαφήμιση -

Μετά από εκτενείς καθαρισμούς του δικτύου ύδρευσης των περιοχών Μελενικιώτικα Σερρών, οδού Ευθαλίας Αδάμ και 1ου – 3ου χλμ. Σερρών Χρυσοπηγής, που είχαν ως τελικό αποτέλεσμα την υδροδότηση με κατάλληλο πόσιμο νερό, ενημερώνουμε τους κατοίκους ότι μπορούν να χρησιμοποιούν το νερό του δικτύου ύδρευσης και για πόση.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.