Ο ξένος Τύπος αποθεώνει τα Δωδεκάνησα

Δωδεκάνησα
- Διαφήμιση -

Η Daily Mail και το National Geographic ξεχωρίζουν τα δικά τους αγαπημένα Δωδεκάνησα κάνοντας ιδιαίτερο αφιέρωμα.

Μπορεί οι Κυκλάδες και τα Επτάνησα να φαίνεται πως τραβούν τα φώτα για ντόπιους και τουρίστες κάθε χρόνο, αλλά τα Δωδεκάνησα έχουν τους δικούς τους φανατικούς, με τους βρετανούς τουρίστες να συνεχίζουν να αναζητούν προορισμούς στο σύμπλεγμα και εκτός περιόδου αιχμής.

- Διαφήμιση -

Συγκεκριμένα, η βρετανική εφημερίδα Daily Mail πραγματοποίησε ειδικό αφιέρωμα στα Δωδεκάνησα με ξεχωριστή αναφορά σε Αστυπάλαια, Κω και Ρόδο, αλλά και σε Νίσυρο, Τήλο και Χάλκη, προκαλώντας το ενδιαφέρον των βρετανών τουριστών που δεν λένε «όχι» σε ένα ταξίδι στην Ελλάδα αυτή την εποχή.

Στο αφιέρωμα, μάλιστα, η Αστυπάλαια κατέχει πρωταγωνιστική θέση, με το σχήμα της, τις παραλίες της, τα λευκά χωριά της και την ιστορία της να κερδίζουν τον κόσμο. Ταυτόχρονα, τα σχέδια για να γίνει το πρώτο έξυπνο και πράσινο νησί της Ευρώπης την ανεβάζουν ακόμη περισσότερο στα μάτια των ταξιδιωτών.

Η καλή κριτική, όμως, δεν περιορίζεται μόνο στην Daily Mail, αλλά επεκτείνεται και στο National Geographic, το οποίο αναφέρεται στην Αστυπάλαια ως έναν από τους πιο ολοκληρωμένους και αντισυμβατικούς προορισμούς του συμπλέγματος.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.