Γιόρτασαν τον προστάτη τους οι Επισκευαστές οχημάτων και Φανοποιοί Ν. Σερρών – Βίντεο

Γιόρτασαν τον προστάτη τους οι Επισκευαστές serrespost.gr
- Διαφήμιση -

Γιόρτασαν τον προστάτη τους οι Επισκευαστές οχημάτων και Φανοποιοί Ν. Σερρών

Τον προστάτη τους γιόρτασαν σήμερα, ανήμερα της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού τα μέλη της Ένωσης Βιοτεχνών Μετάλλων – Επισκευαστών Αυτοκινήτων – Μηχαν/των – Μοτοποδ/των Ν. Σερρών και του Σωματείου Επισκευαστών Αμαξωμάτων Φανοποιών Βαφέων Ν. Σερρών, παρευρισκόμενοι από νωρίς το πρωί στον Όρθρο και στη Θεία λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων των Σερρών.

- Διαφήμιση -

Η τέλεση της θείας λειτουργίας έλαβε χώρα παρουσία των μελών και των προεδρείων των δύο σωματείων, ενώ το παρών έδωσε και ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ και Πρόεδρος της ΕΟΒΕΑΜΜ, Αθανάσιος Νικολόπουλος, οι βουλευτές των Σερρών Λευτέρης Αβραμάκης και Κώστας Μπούμπας και ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Παναγιώτης Σπυρόπουλος. Τον εορτασμό με την παρουσία της τίμησε και η ΟΕΒΕΣΣ, δια του προέδρου της Σωτηρίου Κοτσαμπά και του Α’ Αντιπροέδρου Κων/ντινου Βλαχόπουλου.

Γιόρτασαν τον προστάτη τους οι Επισκευαστές serrespost.grΔια στόματος όλων δόθηκαν ευχές για μία καλή χρονιά, με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα για τον κλάδο των αδελφών σωματείων, επισκευαστών οχημάτων και φανοποιών, ενώ στόχευση των απανταχού επαγγελματοβιοτεχνών θα είναι η συνεργασία και συστράτευση για ένα δυνατό, συνδικαλιστικό μέτωπο απέναντι στις όποιες οικονομικές αγκυλώσεις της πανδημίας.

Ακολούθησε εορταστικό γεύμα σε γνωστό εστιατόριο στην περιοχή του Αϊ Γιάννη Σερρών.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.