Δήλωση Φ.Αραμπατζή για τη μείωση ΦΠΑ στις ζωοτροφές

226
Δήλωση Φ.Αραμπατζή για τη μείωση ΦΠΑ serrespost.gr
- Διαφήμιση -

Δήλωση Φ.Αραμπατζή για τη μείωση ΦΠΑ στις ζωοτροφές

Φωτεινή Αραμπατζή:
«“Ανάσα” για τους κτηνοτρόφους η μείωση του συντελεστή ΦΠΑ στις ζωοτροφές από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη»

- Διαφήμιση -

Μέτρο που απαντά στις σύγχρονες ανάγκες της κτηνοτροφίας χαρακτήρισε τη μείωση του συντελεστή ΦΠΑ των ζωοτροφών από το 13% στο 6%, όπως ανακοίνωσε από τη ΔΕΘ ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της ΝΔ και Βουλευτής Σερρών της ΝΔ κ. Φωτεινή Αραμπατζή, με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα.

Η πρ. Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έκανε λόγο για «μεγάλης σημασίας ανακοίνωση» από πλευράς Κυβέρνησης, για τον Πρωτογενή Τομέα, που αφορά ένα ζήτημα το οποίο η ίδια είχε υποστηρίξει με θέρμη ως αρμόδια για την Κτηνοτροφία Υφυπουργός, σε διάλογο και συνεργασία με το συναρμόδιο Υπουργείο Οικονομικών, τον ΣΕΒΙΖ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Ζωοτροφών) και με εκπροσώπους κτηνοτρόφων.

Η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός επιδεικνύουν αντανακλαστικά αντιμετωπίζοντας αποφασιστικά το παγκόσμιο φαινόμενο της αύξησης της τιμής των ζωοτροφών. Η μείωση στο χαμηλότερο συντελεστή που υπάρχει, το 6% από το 13%, αποτελεί μέτρο ανακούφισης των κτηνοτρόφων της χώρας που θα έχει ισχύ από την 1η Οκτωβρίου.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.