Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Σερρών – Τα θέματα

94
Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα του serrespost.gr Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Σερρών serrespost.gr Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Σερρών serrespost.grΔημοτική Κοινότητα Σερρών Δημοτική Κοινότητα Σερρών
- Διαφήμιση -

Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Σερρών, δια περιφοράς, την ΔΕΥΤΕΡΑ, 13-09-2021, με ώρα έναρξης την 19.00 και ώρα λήξης 21.00, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Σερρών – Τα θέματα που θα συζητηθούν:

1ο ΘΕΜΑ:
«Παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων στο κατάστημα με ΚΑΔ.56.30 (ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΟΤΩΝ) που βρίσκεται στις στις Σέρρες στην οδό Εξοχών, ιδιοκτησίας ΓΑΝΙΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ του Ιωάννη».

- Διαφήμιση -

2ο ΘΕΜΑ: Ονοματοδοσία τριών πάρκων στην πόλη των Σερρών

3ο ΘΕΜΑ: «Εκμίσθωση τριών τμημάτων του υπ’ αρ. 2697Α αγροτεμαχίου του αγροκτήματος Σερρών».

4ο ΘΕΜΑ: «Εκμίσθωση τμήματος του υπ’ αρ. 3827 αγροτεμαχίου του αγροκτήματος Σερρών».

5ο ΘΕΜΑ: Δωρεάν παραχώρηση κατά χρήση δημοτικών ακινήτων στο Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία ‘’Ταμείο Χρηματοδότησης Δικαστικών Κτιρίων’’ (ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ.), για την ανέγερση του Δικαστικού Μεγάρου Σερρών.

6ο ΘΕΜΑ: : Παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων στο κατάστημα με ΚΑΔ. 56.30 ,56,10, 47.24 πού βρίσκεται στις Σέρρες στην οδό Κουντουριωτη 16 1ιδιοκτησιας ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΗ ΣΩΚΡΑΤΗ του Αυρηλίου.

7ο ΘΕΜΑ: Παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων στο κατάστημα με ΚΑΔ. 56.30 πού βρίσκεται στις Σέρρες στην οδό Κουντουριωτη 15 1ιδιοκτησιας ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΗ ΣΩΚΡΑΤΗ του Αυρηλιου.

8ο ΘΕΜΑ: Παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων στο κατάστημα με ΚΑΔ. 56.30 ,56,10, 47.24 πού βρίσκεται στις Σέρρες στην οδό Κουντουριωτη 13 1ιδιοκτησιας ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΗ ΣΩΚΡΑΤΗ του Αυρηλίου

9ο ΘΕΜΑ: Έγκριση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την εκτροπή κυκλοφορίας για την αποξήλωση και αντικατάσταση των κιγκλιδωμάτων στην γέφυρα του Στρυμόνα μεταξύ Βαμβακούσσας-Λυγαριάς.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.