Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο πρώτων βοηθειών που διοργάνωσε η Ε.Π.Σ.Σερρών

169
Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο πρώτων βοηθειών serrespost.gr
- Διαφήμιση -

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο πρώτων βοηθειών που διοργάνωσε η Ε.Π.Σ.Σερρών

Mε τη συμμετοχή περίπου τριάντα(30) προπονητών και με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο πρώτων βοηθειών που διοργάνωσε η Ε.Π.Σ.Σερρών σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Πτυχιούχων Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν.Σερρών και το Ευρωπαϊκό Κολλέγιο Αθλητιάτρων. Οι προπονητές εκπαιδεύτηκαν στην αντιμετώπιση της αιφνίδιας ανακοπής και στην χρήση απινιδωτή και στην αντιμετώπιση τραυματία αθλητή, παίρνοντας ως εφόδια τις γνώσεις που αποκόμισαν για την καθημερινή τους τριβή με τους αθλητές.

- Διαφήμιση -

Μάλιστα στο τέλος έλαβαν και τις δύο πιστοποιήσεις για τις αντίστοιχες θεματικές ενότητες με τη μία εξ αυτών να είναι πλέον απαραίτητη για την έκδοση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή και να είναι και ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο, τόσο η Ε.Π.Σ.Σ όσο και ο Σύνδεσμος Προπονητών πήραν την πρωτοβουλία να διοργανώσουν το συγκεκριμένο σεμινάριο.

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο πρώτων βοηθειών serrespost.grΧαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Χρήστος Φούρναρης, ο οποίος συμμετείχε και στο σεμινάριο και ενημέρωσε τους προπονητές για όλες τις αλλαγές που γίνονται καθημερινά και τους αφορούν σχετικά με τη νόμιμη παρουσία τους στους πάγκους, ενώ και ο προπονητής Γιώργος Τσιφούτης τους ενημέρωσε σχετικά με την υποχρέωση τους πλέον να εκδίδουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από τη Γ.Γ.Α είτε είναι απόφοιτοι Σχολών UEFA είτε ΤΕΦΑΑ.

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο πρώτων βοηθειών serrespost.grΤο σεμινάριο έκλεισε με χαιρετισμό του Προέδρου της Ε.Π.Σ.Σερρών Αθανάσιου Χατζηπαντελή ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, ευχήθηκε όσο έμαθαν να μη χρειαστεί να τα εφαρμόσουν στα γήπεδα και ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική περίοδο.

Τέλος, ο Διευθυντής Εκπαίδευσης στην Ελλάδα του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Αθλητιάτρων Νίκος Γκούρτσας μοίρασε τις πιστοποιήσεις στους συμμετέχοντες εκφράζοντες τις ευχαριστίες του προς την Ε.Π.Σ.Σερρών και τον Σύνδεσμο για μία ακόμη συνεργασία.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.