Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών

110
Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην εθνική οδό serrespost.gr Ασφαλτικές εργασίες Εργασίες συντήρησης Θεσσαλονίκης – Σερρών Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών Ασφαλτικές εργασίες Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών Ασφαλτικές εργασίες ΕΒΕΣ Εγνατία Ασφαλτικές εργασίες
- Διαφήμιση -

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021 και για μία εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών, γίνονται εντός του οικισμού της Ξυλούπολης, ενώ παράλληλα οι τεχνικοί πραγματοποιούν καθαρισμούς σε όλο το μήκος της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών, με αφετηρία τον οικισμό της Λητής.

- Διαφήμιση -

Οι εργασίες ξεκινούν καθημερινά στις 7:00’ το πρωί και θα εκτελούνται ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Για τις ανάγκες της υλοποίησης των ασφαλτοστρώσεων οι αρμόδιοι προχωρούν σε αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας για μια εβδομάδα.

Οι εργασίες καθαρισμών θα ολοκληρωθούν σε ένα μήνα (23 Σεπτεμβρίου 2021).

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Λητής ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.