Αναβολή της 18ης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ.Σερρών

143
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερρών Δημοτικό Συμβούλιο του Δ.Σερρών, την Τετάρτη serrespost Κατεπείγουσα Συνεδρίαση της Οικονομικής serrespost Στις 31/1/22 ο Απολογισμός των πεπραγμένων serrespost Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου serrespost Σε Διαβούλευση το Τεχνικό Πρόγραμμα serrespost Αποφασίστηκε από την Οικονομική Επιτροπή serrespost Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του serrespost.gr Αναβολή της 27ης Συνεδρίασης του Δημοτικού serrespost.gr Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δ.Σερρών serrespost.gr Συνεδριάζει με 39 θέματα προς συζήτηση serrespost.gr Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δ.Σερρών serrespost.gr Συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών το serrespost.gr Αναβολή της 18ης Συνεδρίασης του Δημοτικού serrespost.gr Συνεδριάζει το ΔΣ του Δ.Σερρών για τον serrespost.gr Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών serrespost.gr Προμήθεια ξύλινου δαπέδου Οικονομική Επιτροπή Συνεδριάζει κατεπειγόντως Οικονομική Επιτροπή Συνεδριάζει το Συνεδριάζει η Οικονομική Συνεδριάζει η Οικονομική Κατεπείγουσα συνεδρίαση Χρυσοπηγή Οικονομική Επιτροπή Συνεδριάζει η Οικονομική συνεδριάσεις
- Διαφήμιση -

Αναβολή της 18ης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερρών.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Σερρών ανακοινώθηκε η αναβολή της 18ης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερρών.

- Διαφήμιση -

Δείτε εδώ τα θέματα ημερήσιας διάταξης

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:
Σας ενημερώνουμε ότι αναβάλεται η 18η συνεδρίαση (25-08-2021) του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερρών λόγω ανυπέρβλητου προσωπικού προβλήματος του τεχνικού συμβούλου του έργου κ. Μιχόπουλου Ιωάνννη, του οποίου η παρουσία στη συνεδρίαση είναι απαραίτητη προκειμένου να συζητηθεί το θέμα αυτής.

Η παραπάνω συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021, και ώρα 19:00, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ίδια πρόσκληση της ημερήσιας Διάταξης.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.